23 Август, 2019 16:00 1 104 1

Пенев: Вярвам, че Бодуров ще остане в ЦСКА

  • пенев-
  • бодуров-
  • цска-
  • оставане-
  • купа на българия

"Бодуров дали липсва или не - това е въпрос на отношение на треньор, да уважава клуба", смята легендата на "червените"

Пенев: Вярвам, че Бодуров ще остане в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира изтегления жребий за Купата на България. Той отреди "червените" да гостуват на Марица или Локомотив (Горна Оряховица). "Съвсем нормален жребий, ЦСКА 70 години играе за Купа, за шампионата, европейски турнири, приятелски турнири. ЦСКА е име, което трябва да играе срещу всеки съперник", коментира Димитър Пенев.

"За първия отбор не мога да кажа нищо, готвим се за мача в Русе. Най-трудно беше, че в движение се сглобяваше отбора. Името ЦСКА покрива много във футбола, историята е голяма. Винаги се търсят футболисти от ЦСКА, Левски, Локомотив, това не трябва да ни учудва. Трябват ни точки дори с не много добра игра", добави легендата.

"Бодуров дали липсва или не - това е въпрос на отношение на треньор, да уважава клуба. Няма интрига с Бодуров, това е преценка на ръководството, на треньорите. Вярвам, че Бодуров ще остане в ЦСКА", завърши Димитър Пенев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    У НАС ФУТБОЛ НЯМА НА МАЧ ХОДЯТ ПРЕДИМНО ПИЯНИ ДРОГИРАНИ СКАНДАЛДЖИИ КОМПЛЕКСАРИ НЯКОГА ФУТБОЛА БЕ РАДОСТ СЕГА НЕ СЕГА НИЕ ДУХАМЕ СУПАТА АПОЛИТИЦИТЕ НЕ ГИ БЬРКА ЛЕКА НОЩ