Last news in Fakti

12 Септември, 2019 17:05 2 778 3

Вижте как Рафаел Надал се разтоварва от тениса

  • рафаел надал-
  • разтоварване-
  • тенис-
  • филми-
  • чернобил

Испанецът се разсейва с гледане на филми

Вижте как Рафаел Надал се разтоварва от тениса - 1
Източник: БГНЕС

Един от най-добрите съвременни тенисисти Рафаел Надал сподели, че се опитва да се откъсне от спорта с филми. Любопитен факт е, че испанският състезател е изгледал нашумелия и у нас сериал „Чернобил”, за да се абстрахира от тениса в най-трудните моменти, пише gong.bg.

Рафа Надал триумфира в последния за годината турнир от Големия шлем – US Open. Мачът, който събра 24 хиляди зрители на „Артър Аш”, се превърна в истински трилър срещу руснака Даниил Медведев. Испанецът вдигна 19-ата си титла от Големия шлем, само една по-малко от 38-годишния Роджър Федерер, който отпадна на четвъртфиналите в Ню Йорк.

Сериалът на HBO припомня за аварията в ядрената централа в Чернобил. Събития, които през 1986 година остават скрити за пределите на България, но благодарение на 8-те епизода видяхме една от версиите за онези черни дни.

Освен "Чернобил" Рафаел Надал разкри, че гледа и "Stranger Things" - американски научно-фантастичен сериал, създаден от Братя Дафър.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Киро

    3 0 Отговор
    Нищо не видях

    Коментиран от #2

  • 2 Мартин

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Киро":

    Клипче как гледа телевизия ли искаш Баче Кико :D
  • 3 Май

    0 3 Отговор
    Този назобан "тенисист" ....