15 Септември, 2019 12:28 1 417 2

Десподов дебютира със загуба за Щурм Грац

  • десподов-
  • щурм грац-
  • ласк линц-
  • загуба-
  • дебют-
  • ел маестро

ЛАСК Линц успя да пречупи новия тим на българина

Десподов дебютира със загуба за Щурм Грац - 1
Снимка: БГНЕС

Преотстъпеният от Каляри Кирил Десподов изигра първия си мач за своя нов тим Щурм (Грац). Футболист номер 1 на България за 2018 година влезе като резерва при домакинското поражение с 0:2 от ЛАСК (Линц). Бившата звезда на ЦСКА се появи в 68-ата минута на мястото на Томас Щрамел. Българинът се включи много активно и веднага отправи силен удар, който беше блокиран.

Щурм се надяваше с успех срещу участника в групите на Лига Европа да се изкачи на второ място в класирането. Нулевото равенство се запази до 76-ата минута, когато Томас Гойгингер даде преднина на ЛАСК. Само секунди по-късно Жоао Клаус шокира домакините с втори гол.

Поражението остави Щурм на 4-о място с 12 точки, колкото има и третият Волфсбергер. ЛАСК е втори с 16 точки, а начело е хегемонът РБ Залцбург, който днес разгроми Хартберг със 7:2 и има пълен актив от 21 точки, с впечатляващата голова разлика 34:6.

Преди мача наставникът на Щурм Нестор Ел Маестро заяви, че е твърде рано Десподов да стартира като титуляр, но е сигурен, че крилото бързо ще се адаптира и ще се превърне в ключова фигура за отбора.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    3 1 Отговор
    Евала прическа!
  • 2 Физиономия на гей

    6 0 Отговор
    Абе защо всички футболисти заприличаха на педали ,по нежни от жените станаха