20 Септември, 2019 09:36 1 248 1

Генчев: Сигурен бях, че ще победим

  • генчев-
  • лудогорец-
  • цска москва-
  • сигурност-
  • обрат-
  • цел-
  • лига европа

"Целта пред Лудогорец е излизане от групата", призна наставникът на българския шампион

Генчев: Сигурен бях, че ще победим - 1
Снимка: ludogorets.com

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев похвали футболистите си след впечатляващия обрат над ЦСКА (Москва). "Орлите" спечелиха първата си среща в група "H" на Лига Европа с категоричното 5:1, след като изоставаха на първото полувреме.

"Благодаря на играчите за целия мач. Той не тръгна добре за нас, след като ни поведоха. Следвахме си плана и обърнахме. Казах им на почивката, че ако продължим така, имаме време да вкараме два гола. За мой късмет за няколко минути вкарахме три, а после играчите разкриха истинския си потенциал”, коментира Генчев пред БНТ.

„Щом успяваме да победим ЦСКА (Москва) с 5:1, е нормално да се приеме, че това е най-силният ни мач. Дано да показваме все по-силни игри. След като поведохме в резултата, ЦСКА пое рискове в атака и атакуваха с повече играчи. Хубавото е, че не допуснахме гол второто полувреме, а вкарахме пет. Начинът, по който играхме през първата част, ми даваше увереност, че можем да обърнем мача и да вземем резултат", продължи треньорът на Лудогорец.

"Целта ни е да излезем от групата, а сега повеждаме в класирането. След две седмици играем с Ференцварош. Ако ги победим, днешният им хикс ще е добър за нас”, коментира още спецът.

"Срещу унгарците не бяхме в пълния си състав по-рано през лятото. Липсваха петима футболисти, а сега очаквам всичко да е много по-различно. Третият гол бе изключителен и радостта ми беше, защото преднина от два гола ни даде спокойствие. Вярвам, че ще се класираме в следващата фаза", добави доволният Станислав Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голем смях

    1 0 Отговор
    Мнооооого ми е кеф,когато гърбим татарите като шкембе у дирек.