22 Септември, 2019 13:20 1 182 4

Цецо Соколов: Много съм разочарован, не успяхме да покажем на какво сме способни

  • евроволей 2019-
  • цветан соколов-
  • отпадане на българия-
  • разочарован

Диагоналът ни не е доволен от собствената си игра

Цецо Соколов: Много съм разочарован, не успяхме да покажем на какво сме способни - 1
Източник: БГНЕС

Снощи националният тим на България по волейбол отстъпи на Словения с 1:3 гейма в 1/8-финален мач на Евроволей 2019, с което отпадна от турнира. Голямата звезда на националния ни отбор по волейбол Цветан Соколов не скри, че е много разочарован представянето на отбора.

''Във всички има една горчивина и разочарование, понеже всички се стремяхме към една цел. Не успяхме да я постигнем и лично аз за себе съм страшно разочарован от представянето ни на това европейско първенство. Абсолютно съм разочарован и от това, че не ни излезе играта и второ, че направихме това класиране'', заяви Цветан Соколов.

''Разочарован съм от всичко това, което се случва. Аз лично не играх днес, нищо не показах. Мисля, че и никой друг не е показал собствените си възможности днес. Нито един не показа на какво е способен. Абсолютно нищо не ни се получаваше. Така, че резултатът е този, защото ние не успяхме да играем'', заяви още Соколов след края на мача.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    1 3 Отговор
    ТЪПО ТА ТЪПО !!!! ПРЕЗ 1968 Г. СТИГНАХМЕ ФИНАЛ НА СВЕТОВНО -КАТО ДОМАКИНИ В СОФИЯТА !!! КАК ЩЕ ЕЛИМИНИРАМЕ ДОМАКИНА СЛОВЕНИЯ -С ПОВЕЧЕ ОТ МНОГОХИЛЯДНИ ФЕНОВЕ -ДОМАКИНИ И "ИЗТРЪТКАЛИ" МИЛИОНИ !!!! ДЕБРЕ ЦЕЦО -ДЕБРЕ ЖУРНАГЪЗЦИ НЕ СЕ НАПИНЯЙТЕ, КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Джон Уик

    5 1 Отговор
    На тия все нещо не им спори в играта! Сигурно е дървено им самочувствие.
  • 3 Behemoth

    2 0 Отговор
    Да бе ,показахте и още как....
  • 4 Този

    2 1 Отговор
    няма място в националния отбор, прост интригант.