Last news in Fakti

29 Септември, 2019 01:00 1 011 0

Евертън следи ситуацията с Гьотце

  • гьотце-
  • борусия дортмунд-
  • евертън-
  • резерва-
  • свободен агент-
  • трансфер

"Карамелите" се надяват да привлекат германеца като свободен агент

Евертън следи ситуацията с Гьотце - 1
Снимка: БГНЕС

Английският Евертън проявява интерес към халфа на Борусия (Дортмунд) Марио Гьотце. "Карамелите" следят внимателно ситуацията около 27-годишния футболист и се надяват да го привлекат през следващото лято, който той по всяка вероятност ще е свободен агент.

Гьотце не се ползва с доверието на треньора Люсиен Фавър и от началото на настоящата кампания е бил на терена само 37 минути. Очаква се Борусия да не предложи нов договор на световния шампион.

Гьотце е юноша на "жълто-черните". Той дебютира за тима през 2008 година, а през 2013-а премина в Байерн (Мюнхен). Оттогава кариерата му тръгна надолу и офанзивният халф не успява да намери най-добрата си форма дори след завръщането си на "Сигнал Идуна Парк".

Наскоро се заговори, че Интер също иска да привлече германеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА