Last news in Fakti

28 Септември, 2019 18:04 1 132 0

Ювентус успя да се справи със СПАЛ

  • ювентус-
  • пянич-
  • роналдо-
  • бериша-
  • рекорд-
  • буфон-
  • спал

"Бианконерите" спечелиха с 2:0

Ювентус успя да се справи със СПАЛ - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Ювентус победи с 2:0 като домакин СПАЛ в първия мач от шестия кръг на Серия “А”. Попаденията отбелязаха Миралем Пянич (45’) и Кристиано Роналдо (78’). Резултатът можеше да бъде и по-убедителен в полза на "Старата госпожа", но вратарят на гостите Етрит Бериша направи множество блестящи намеси, с което засенчи Буфон, който днес се превърна в италианския футболист с най-много мачове за клубен отбор.

В 9-ата минута Сами Кедира засече с глава центриране на Куадрадо, но ударът му премина покрай вратата. В 19-ата Етрит Бериш изби изстрел на Роналдо от добра позиция. В 34-ата минута Дибала завърши добра контраатака с шут, който обаче беше париран от противниковия страж. В 43-ата Бериша с крак спаси удар с глава на Аарън Рамзи от няколко метра разстояние, а секунди по-късно бранителят Франческо Викари застана на пътя на топката на голлинията след изстрел на Пянич. Това обаче не отчая босненеца, който още в 45-ата минута успя да отбележи гол с далечен шут, при който имаше и рикошет в противников играч.

В 54-ата минута Бериша отрази удар на Кедира с глава от непосредствена близост. В 67-ата стражът направи поредното си спасяване, този път след изстрел на Дибала, а малко след това изби и шут на Роналдо. В 75-ата минута Бериша парира нов удар на португалеца. В 78-ата Пауло Дибала центрира към Роналдо, който с глава промуши топката между краката на вратаря за 2:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА