3 Октомври, 2019 14:30 1 263 1

Солскяер проплака от терена на АЗ Алкмаар

  • солскяер-
  • аз алкмаар-
  • терен-
  • манчестър юнайтед-
  • лига европа-
  • състояние

"Разбирам да сме на Северния полюс, но не сме", заключи мениджърът на Манчестър Юнайтед

Солскяер проплака от терена на АЗ Алкмаар - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед гостува в Холандия на АЗ Алкмаар в мач от Лига Европа, но мениджърът Оле Гунар Солскяер е недоволен заради факта, че срещата ще се играе на изкуствен терен, който е в лошо състояние. Арена ще бъде стадионът на Адо Ден Хааг в Хага, тъй като този на АЗ е в ремонт заради буря.

Наставникът на английския тим недоумява защо при този климат в Холандия е бил избран точно този терен. “Изненадам съм, че ще трябва да играем на изкуствена настилка - заяви Оле. - Разбирам да сме на Северния полюс, както е моята Норвегия. Там сме свикнали на такива терени, но състоянието на този е много лошо. Това е може би един от най-лошите, които съм виждал. Искам да кажа, че не е от най-новите.”

Солскяер не включи Пол Погба в групата, защото французинът се оплаква от контузия. Наставникът уточни, че заради изкуствената настилка нямаше да разчита на халфа дори той да беше здрав.

През миналия сезон в Шампионската лига Юнайтед разбира Йънг Бойс с 3:0 като гост на такъв терен.

Мачът срещу АЗ днес започва в 19:55 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пer

    0 0 Отговор
    Пyтка