Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 16:34 785 0

Полиция разследва сериозен бой между футболисти в Бордо

  • бордо-
  • футболисти-
  • бой-
  • школа

Трима пребили свой съотборник

Полиция разследва сериозен бой между футболисти в Бордо - 1
Снимка: БГНЕС

Трима играчи от школата на Бордо бяха арестувани от полицията, а четвърти е с патерици след сбиване в клубната академия, съобщиха няколко медийни източници.

Клубът от френската Лига 1 заяви, че разследва „сериозен инцидент“ и се е обърнал към служителите на реда, след като трима играчи са нападнали свой съотборник в стаята му в тренировъчната база в Хайлан.

Източник на клуба заяви за АФП, че насилието сред футболистите, всички на 16-годишна възраст, възникнало след словесни нападки миналата събота между нападател и полузащитник от Бордо по време на двубой с Нант до 17 г.

„Жирондинците“ загубиха срещата и по-късно към нападателя се присъединили двама негови съотборници, които пребили полузащитника в стаята му. Тримата заподозрени лица били арестувани и разпитани от полицията в сряда преди да бъдат освободени. Предстои изслушване в съда на по-късна дата. И тримата са със спрени състезателни права, докато не стане ясно решението на съда по случая. Пострадалият играч е получил травма на крака и няма да бъде на разположение в следващите две седмици, добавиха от клуба. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА