Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 10:43 2 001 4

Мария Шарапова спира с тениса

  • мария шарапова-
  • тенис-
  • тенис на корт

Рускинята призна директно, че вече се замисля дали да се връща на корта

Мария Шарапова спира с тениса - 1
Снимка: БГНЕС

Тенис звездата Мария Шарапова намекна за отказване от тениса. Макар с риск да разочарова милионите си фенове по света, рускинята призна директно, че вече се замисля дали да се връща на корта.

За последно тя игра срещу Серина Уилямс на US Open в края на август, когато беше прегазена с 1:6, 1:6, но контузия в рамото засега не и позволява да играе отново.

Бившата любов на Григор Димитров подчерта, че е наясно, че няма да е вечно на корта и допълни, че се е замислила да други пътища по време на допинг наказанието за употреба на мелдоний през 2016 година.

"Не знаех какво може да се случи утре и затова започнах собствен бизнес. Разбрах, че всичко си има своя край и насочих усилията си другаде. Затова основах компанията "Шугарпова", защото тенисът няма да трае вечно. Честно казано не знам кога и дали някога ще се върна на корта", обяви 32-годишната рускиня в шоуто на Ребека Джарвис по АВС.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    4 0 Отговор
    Време и е майка да става а нашият още бая време ще удря топки.
  • 2 Borislav Popov

    3 8 Отговор
    Да се маща, тая допингистка.
  • 3 No Exit from Brexit

    1 0 Отговор
    Бях на онзи финал на Уимбълдън през 2004 когато едно красиво като фотомодел рускинче показа желязна воля и размаза Серена Уйлямс по централния корт. Тогава всички бяха за нея, по радиото пускаха песента Мария на групата Блонди. Само този ден да ни беше оставила, достатъчно! Сега и пожелавам да си създаде семейство, деца. Всяко нещо с времето си, Мария!
  • 4 джедай

    1 0 Отговор
    Мария Шарапова е кукла,красива жена. Желая й любов и щастие!