Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 10:49 1 079 2

Австралийци искат Ибрахимович за 4-5 мача

  • златан ибрахимович-
  • лос анджелис галакси-
  • пърт глори

Той може да ни помогне да увеличим посещаемостта на стадиона

Австралийци искат Ибрахимович за 4-5 мача - 1
Снимка: БГНЕС

Австралийският Пърт Глори е последният клуб, който проявява интерес към звездата на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович. Договорът на 38-годишния ветеран с американския отбор изтича и по всичко изглежда, че той ще напусне.

От Пърт Глори не смятат да се конкурират с европейските тимове за подписа на шведа, но се надяват той да се съгласи да поиграе за тях до края на 2019 г.

„Не боли да попитаме. Знаем, че договорът му с ЛА Галаски изтича, а трансферният пазара в Европа отваря през януари. Така че има възможност да изиграе четири, пет-шест мача за нас от края на ноември", заяви за ABC изпълнителният директор на Пърт Тони Пинята.

„Надяваме се да седнем и да си поговорим. Той може да ни помогне да увеличим посещаемостта на стадиона", допълни той. Пинята каза още, че е направена връзка с агента на играча Мино Райола относно желанието на Ибра да дойде в Австралия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЙОРА

    1 1 Отговор
    Ибрата заминава за Австралия, колкото ЦСКА е отбор. Тоест никога.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.