Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 17:45 1 259 1

Зидан: Няма нужда да убеждавам Бейл да остане

  • зидан-
  • бейл-
  • убеждаване-
  • реал мадрид-
  • оставане

"Всички 25-има футболисти са важни за мен", заяви Зизу

Зидан: Няма нужда да убеждавам Бейл да остане - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не смята, че Гарет Бейл ще напусне преди края на сезона. Уелсецът няма да играе в утрешната среща с Бетис, макар че така и не се появи медицински доклад за неговото състояние. “Няма нужда да убеждавам Бейл да остане, той е с нас. Завърна се след пътуването и сега тренира. Все още обаче не е на линия”, заяви френският специалист на пресконференция днес.

“Всички отбори идват тук, за да вземат нещо. Трябва да сме подготвени, съсредоточени. Трябва да дадем максимума, защото всеки мач е различен филм”, сподели той. На въпрос дали вижда Феде Валверде като евтина версия на Пол Погба Зизу отговори: “Не виждам нещата по този начин. Той е много млад, има голямо бъдеще и настояще. Той е важен футболист. Аз нямам план “А” и план “Б”. Всички 25-има са важни”, отсече наставникът на “лос меренгес”.

“Доволни сме от Азар. Остава да видим как е постоянна величина. Всеки ден се справя все по-добре, но е нужно време”, каза още Зидан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зидан

    2 0 Отговор
    Трябват ни мбапе и канте и ставаме НЕПОБЕДИМИ