3 Ноември, 2019 09:51 1 378 1

Скаути гледат Десподов, цената му се вдига

  • кирил десподов-
  • каляри-
  • щурм грац-
  • скаути-
  • италия

През последните седмици Десподов напомни за най-силните си дни от времето в ЦСКА

Скаути гледат Десподов, цената му се вдига - 1
Снимка: Instagram

Българският нападател и футболист на Каляри Кирил Десподов, който играе под наем в Щурм Грац, е бил наблюдаван от италиански скаути, съобщават редица издания в Австрия.

На трибуните на мача срещу Волфсбергер (0:4) са присъствали хора от Ботуша, които следели изявите на крилото.

През последните седмици Десподов напомни за най-силните си дни от времето в ЦСКА, което е и довело до интереса към него. Българският национал реализира 4 гола (включително хеттрик) в последните няколко срещи, а преди това направи силни игри, записвайки и редица асистенции.

"Много е рано да се спекулира за бъдещето му. Радвам се, че Кирил се чувства добре в Грац", каза по адрес на българина спортният директор на Щурм Гюнтер Крайсъл, цитиран от изданието "Spox", което твърди, че сардинци очакват покачване на цената на Десподов.

Припомняме, че през изминалата зима Кирил премина от ЦСКА в Каляри за около 4 милиона евро, но впоследствие бе преотстъпен в Грац.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    4 2 Отговор
    Сега направо при Роналдо в Ювентус