Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 14:32 1 178 0

Гол на Кирил Десподов №1 в Австрия

  • кирил десподов-
  • щурм грац

Десподов беше отличен за акцията и точния удар, с който оформи крайното 4:0 за Щурм Грац при гостуването на Санкт Пьолтен

Гол на Кирил Десподов №1 в Австрия - 1
Снимка: Instagram

Попадение на българския национал Кирил Десподов беше избрано за гол на 12-ия кръг в австрийското футболно първенство от специално жури на "Скай спортс Австрия".

Десподов беше отличен за акцията и точния удар, с който оформи крайното 4:0 за Щурм Грац при гостуването на Санкт Пьолтен.

Българинът получи топката в средата на терена, освободи се на скорост от защитник на съперника, напредна в дясно в наказателното поле и преодоля вратаря с изстрел по тревата.

Десподов, който е преотстъпен в Щурм Грац до края на сезона от италианския Каляри, реализира хеттрик в двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА