Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 18:15 878 2

Всичко в Етър спаднало след първия гол на Левски

  • етър-
  • левски-
  • росен кирилов-
  • ефбет лига

За това призна наставникът Росен Кирилов

Всичко в Етър спаднало след първия гол на Левски - 1

Наставникът на Етър Росен Кирилов призна превъзходството на Левски в днешния сблъсък между двата тима на “Герена”, спечелен от “сините” с 3:0. Специалистът разкри, че отборът му е изгубил увереността си след първия гол на Холмар Ейолфсон.

"След първия гол, който Левски отбеляза, се освободиха психически и почнаха да играят по-уверено. При нас увереността спадна. До гола на Ейолфсон бяхме затворили пространствата добре. Имахме добро положение на Иван Стоянов, но не успяхме да отбележим. Ранен гол в 48-ата минута и мачът приключи. Много футболисти не са добре физически и на този етап не можем да се противопоставим сериозно, както го правехме в началото на сезона".

"Духът изцяло ни пада, след като допуснем гол от сериозните отбори. Вчера имахме пресни примери как се обръщат мачове. Това е начин на мислене, който се изгражда с години. Опитахме се срещу Левски и ЦСКА да затворим пространствата и да играем на контраатака. С ЦСКА се получи по-добре. Днес много лесно губехме топката".

"В последните два месеца имахме много контузени играчи. В момента не са в добра физическа форма. Трябва да натрупат игрова практика. С всеки изминал мач ще стоим по-добре. Всеки треньор държи оставката в задния си джоб. Сега имаме много тежък мач срещу Черно море. Ще опитаме да възстановим футболистите и да победим на всяка цена".

"В момента имаме много тежки мачове срещу отбори, на които трудно се противопоставяме. В днешния мач не изглеждахме свежи и не успяхме да осъществим идеите, които имахме".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    1 1 Отговор
    Ранен гол в 48 минута???Леле, добре че Левски не вкара в 20 тата минута! Мдааа
  • 2 Епа

    1 1 Отговор
    "всичко в Етър спаднало след....." Павелеее..., да ти спадне..... хаха