Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 09:12 1 463 1

Бекали пробутва трима румънци в Левски

  • левски-
  • йоан бекали-
  • румънци-
  • динамо букурещ-
  • румъния

Според медиите в северната ни съседка става дума за Матиа Монтини, Денис Чоботарю и Александру Рауца

Бекали пробутва трима румънци в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Румънският мениджър Йоан Бекали, който работи с Левски, опитва да уреди трима играчи на Динамо (Букурещ) да акостират на "Герена". Според медиите в северната ни съседка става дума за Матиа Монтини, Денис Чоботарю и Александру Рауца.

Италианският нападател вече бе предлаган на Левски веднъж. Чоботарю е бранител, докато Рауца действа като халф.

Динамо е във финансовa криза и от клуба са готови да се разделят с всеки един играч при прилична оферта. От Левски обаче са наясно, че могат да привлекат и безплатно играчи от "кучетата", тъй като вероятно повечето ще прекратят договорите си заради неплатени заплати.

"Нямаме оферти за наши играчи, но сме готови да преговаряме с Левски, ако проявяват интерес. За момента няма нищо", каза генералният директор на Динамо Флорин Пруня, който е бивш вратар на Литекс.

"Никой не ме е търсил. Мисля само за мача с ЧФР Клуж", каза пък Чоботарю.

Твърди се, че същите играчи са предлагани и на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нолбвн

    1 0 Отговор
    аман от сигане!