8 Ноември, 2019 08:56 1 839 6

Кобрата преди битката: Тук съм да спечеля

  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • бокс-
  • райдел букър

"Опонентът ми е сериозен. Концентриран съм само върху този мач", казва Пулев

Кобрата преди битката: Тук съм да спечеля - 1
Снимка: Instagram

Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че е изцяло концентриран върху сблъсъка си с Райдел Букър тази неделя и все още не мисли за възможността да се изправи срещу победителя от срещата между Анди Руис и Антъни Джошуа.

През тази нощ се е провела традиционната пресконференция преди мача, като Кобрата пусна снимка в "Инстаграм" по случая. Отделно в свое стори той извежда на преден план конкретен цитат от брифинга.

"Опонентът ми е сериозен. Концентриран съм само върху този мач", гласеше посланието.

"В боксът нищо не е сигурно, но аз съм тук, за да спечеля. Добре съм подготвен и вярвам във възможностите си. Аз съм сред най-добрите в тежка категория. Да, опонентът ми е много сериозен, но аз знам, че съм много, много по-добър", заяви още Пулев.

"За мен това е пореден мач, в който да натрупам още опит. За мен няма значение кой ще спечели измежду Джошуа и Руис. Концентриран съм само върху Букър, защото той е сериозен опонент", завърши нашият боксьор.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    14 2 Отговор
    Я, Кобрата го дава по-скромно. Може и да му се получи тогава.
  • 2 Дон Тони

    7 6 Отговор
    ПОЧНА ДА ПИСВА ОТ ТЕА СЕЛСКИ БЕКОВЕ - КОБРАТА, ДИНКО . . . ВСЕКИ ДЕН СА В НОВИНИТЕ, ТАЯ КЮМЮРЕНА ФИЗИОНИМИЯ НА СНИМКАТА НИЩО ХУБАВО НЕ ЗАСЛУЖАВА

    Коментиран от #5

  • 3 Додо

    5 1 Отговор
    Ха така прави си пари ,и да върви да се бие за световната титла Бойко Борисов ,дойде му най накрая акъла ,голям пък прост!!;
  • 4 Леле мале

    2 0 Отговор
    Никой ли няма да му каже лошата новина, че Кличко се връща на ринга
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 до кога

    2 1 Отговор
    ще не заанимавате с тоя.Не спира да се хвали точно като Баце.Те са на един акъл главури.