Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 14:33 950 0

Баскетболист аут за 10 мача защото прекалил с желирани бонбони с марихуана

  • баскетбол-
  • нба-
  • марихуана

Отнесе наказание от своите за 10 мача

Баскетболист аут за 10 мача защото прекалил с желирани бонбони с марихуана - 1
Снимка: Twitter

Гардът на Маями Хийт Дион Уейтърс бе наказан от клуба за 10 мача заради "поведение, вредящо на имиджа на отбора". Преди дни, по време на пътуването на "горещите" от Финикс до Лос Анджелис, 27-годишният Уейтърс припадна, след като прекали с яденето на желирани бонбони, съдържащи марихуана.

Според очевидци гардът е загубил съзнание за няколко минути на летището в Лос Анджелис и се е наложило пристигането на медицински екип, който да го свести. Според медиите в САЩ в ръководството на Маями вярват, че Уейтърс е взел бонбоните от свой съотборник, но баскетболистът категорично е отрекъл да разкрие името на своя дилър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА