Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 12:05 3 412 3

Сити се жалва след загубата от Ливърпул

  • манчестър сити-
  • ливърпул-
  • жалба

Шампионът на Англия е изпратил писмо до генералния мениджър на съдиите Майк Райли

Сити се жалва след загубата от Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Сити е подал официална жалба срещу съдията на мача с Ливърпул Майкъл Оливър. В неделната вечер „мърсисайдци“ спечелиха схватката на „Анфийлд“ с 3:1, но мениджърът на „гражданите“ Пеп Гуардиола остана недоволен от факта, че Оливър не е отсъдил две дузпи за неговия тим.

Първата ситуация беше играта с ръка на Трент Александър-Арнолд през първата част, а през второто – падането на Рахийм Стърлинг след единоборството със Садио Мане в наказателното поле на „червените“.

В крайна сметка шампионът на Англия е изпратил писмо до генералния мениджър на съдиите Майк Райли. Не се знае дали обаче жалбата ще постигне успех и ще се стигне ли изобщо до някакви санкции.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Прави са

    6 22 Отговор
    Съдията ги причука,мача щеше,да тръгне по друг начин.
  • 3 Бaй Хой от Aхелой

    13 4 Отговор
    Който не е гледaл мaчa дa не се цепи.Имa VAR и я използувaхa.