17 Ноември, 2019 13:59 1 837 4

Отказа ли се Попето от националния, или го отказаха?

  • ивелин попов-
  • национален отбор

Обяснението му, че спира да играе за България, за да даде път на младите, е несериозно

Отказа ли се Попето от националния, или го отказаха? - 1
Снимка: fakti.bg

Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов, обяви на официалната пресконференция на "Лъвовете" преди евроквалификацията с Чехия, че ще се оттегли от държавния тим. Това ще се случи веднага след срещата днес.

Изненадващата новина съвсем естествено предизвика широк отзвук. Каза ли истината Попето? Той заяви, че вече е на 32 години и затова е време да даде път на младите. И то при положение че само два мача делят България от участие на Европейското първенство. Попов премълча много неща, но по лицето му личеше огромно разочарование.

Обяснението му, че спира да играе за България, за да даде път на младите, е несериозно. Ясно е, че то е за пред хората. Въпросът е каква е истинската причина да се откаже. Ние може само да гадаем. Едно обаче е ясно. Никой не се отказва толкова лесно от голямата си мечта броени метри преди финала. Странно е. Защо сега, а не след няколко месеца, когато приключат важните срещи? Все пак в Лигата на Нациите, България ще срещне отбори от нашата черга. И колкото и да сме слаби шансове да играем на Европейското все още съществуват...

Отказа ли се Ивелин Попов от националния отбор, или го отказаха?


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пената

    9 3 Отговор
    Може да му се е обадил по телефона Б.Б.
  • 2 Преброяване на бесните язовци

    14 3 Отговор
    Няма значение дали се отказва или го отказват. Важното е, повече да не го видим национал тоя аулин.
  • 3 Кой68

    9 1 Отговор
    Ако му е малко резила.......Да продължава?
  • 4 Голем смях

    5 2 Отговор
    Този утре никой няма да го помни.