18 Ноември, 2019 07:06 1 185 0

Нови 8 мача от евроквалификациите днес

  • евро 2020-
  • квалификации-
  • дания-
  • ейре

Ейре или Дания - кой измежду двата отбора ще играе на Евро 2020

Нови 8 мача от евроквалификациите днес - 1
Снимка: БГНЕС

Евроквалификациите продължават с нова доза от осем мача днес, като всичките са от 21,45 часа. Най-голям интерес предизвиква двубоят от група D в Дъблин между Ейре и Дания, който ще определи кой измежду двата отбора ще играе на Евро 2020. Домакините са с 12 точки и само успех ги праща на финалите, докато датчаните ще са доволни и на реми, тъй като имат 15 точки.

В другия мач от групата Швейцария с 14 точки гостува на Гибралтар и едва ли ще допусне грешна стъпка. Така че мачът между Ейре и Дания може да бъде с основание определен като “Всичко или нищо” и за двата съперника.

В група J всичко е ясно. За Евро 2020 се класираха Италия като победител и Финландия като подгласник. Единствената интрига е дали “скуадра адзура” ще завърши с пълен актив от точки и ще запише 11-и пореден успех, което ще е рекорд.

В група F пък няма и такава интрига. Испания и Швеция също се класираха за финалите и не преследват някакви постижения, като иберийците излизат единствено за престиж срещу Румъния.

Група D
Ейре - Дания
Гибралтар - Швейцария

Група F
Малта - Норвегия
Испания - Румъния
Швеция - Фарьорски острови

Група J
Гърция - Финландия
Италия - Армения
Лихтенщайн - Босна и Херцеговина


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА