Last news in Fakti

18 Ноември, 2019 16:40 4 073 1

Шефът на Ферари: Това не може да се повтаря в бъдеще

  • формула 1-
  • ферари-
  • шарл леклер-
  • себастиан фетел

Според Биното и двамата пилоти трябва да признаят, че са сбъркали

Шефът на Ферари: Това не може да се повтаря в бъдеще - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на Ферари Ф1 Матиа Биното обяви, че отборът ще затегне вътрешните правила, след нелепия начин, по който Фетел и Леклер отпаднаха от Гран при на Бразилия, съобщава sportal. В Скудерията били взели решение, че след като второто място при конструкторите е подсигурено, значи могат да оставят пилотите си да се борят свободно на "Интерлагос".

Няколко обиколки преди края Леклер изпревари Фетел, но при контраатаката на Себ двамата спукаха гуми след контакт и отпаднаха от надпреварата. След състезанието червеният тандем имаше разногласия помежду си кой от двамата е виновен, но Биното ясно заяви, че отговорност носят и двамата.

"Позволихме им да се надпреварват свободно, защото вече си бяхме осигурили втората позиция при конструкторите, така че да могат сами да се борят за позиция в шампионата при пилотите" каза Биното. "Но да се бориш свободно не означава да правиш глупости".

"Тук не става въпрос кой от двамата е виновен. Важното е всеки да си признае, че е сбъркал. Само по този начин човек може да продължи да се развива. Сега трябва спокойно да анализираме какво точно се случи".

"След "Монца" имахме разговор. От моя гледна точка, двамата напоследък бяха в добри отношения. Това състезание, обаче, със сигурност няма да им помогне в този аспект. Поне имаме възможността отново да изчистим вътрешните правила, преди да е започнал следващия сезон, така че да не се повтаря в бъдеще. Не може да се повтаря в бъдеще!"


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    1 4 Отговор
    Фетелчо е по стъпките на другия ВЕЛИК негов сънародник - Шумахер, който в манията си да е най- добрия стигна до там, че слезе от болида си - НА ПИСТАТА , за да се разправя / неоснователно / с Дейвид Култарт. Та и за тоя пикльо - все друг му е виновен, и в желанието си да е признат като най- най- ... продължава да върши глупости!