Last news in Fakti

18 Ноември, 2019 19:40 3 902 5

Италианските медии: Глупост! Ферари експлодира...

  • формула 1-
  • ферари-
  • себастиан фетел-
  • шарл льоклер-
  • италиански медии

Не се пестят критиките след ГП на Бразилия

Италианските медии очаквано съсипаха от критики Шарл Льоклер и Себастиан Фетел след удара им в Бразилия, който извади и двамата от състезанието, пише gol.bg.

„Глупост! Можеше обаче да очакваме, че рано или късно подобно нещо ще се случи. Инцидентът е последствие от това, което става в последните 6-7 състезания. Всичко започна на Монца, където Льоклер не помогна на Фетел и продължи в Русия, където Себ не спази отборните заповеди. Във Ферари имат правила, но когато имаш двама пилоти-лидери това става“ пише „Гадзета дело Спорт“.

„Катастрофа за Ферари! Фетел и Льоклер се извадиха от състезанието и тази катастрофа ще породи много дискусии в Маранело“ отчита „Тутоспорт“.

„Ферари експлодира! Това ли бе пикът на съперничеството между Льоклер и Фетел? Борейки се за четвъртото място, двамата се удариха и се самоелиминираха от надпреварата. Биното е бесен“, отчита „Кориeре дело Спорт“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 име

    12 12 Отговор
    ето за това няма да си купя ферари. не искам експлодираща кола. ще бъде порше...голям майтап.
  • 2 Брат ми

    10 7 Отговор
    Голям смях падна.Аз съм за Red Bull Honda и като тъмнозеления Сър не е първи съм доволен.
  • 3 Наско

    19 8 Отговор
    Състезанието беше страхотно.Два пъти изпревариха некадърника Хамилтън.Видя се че когато и други коли вървят не е толкова велик какъвто го изкарват. А Фетел е другият,който не може да си сдържа нервите когато го изпреварят.Преди блъсна Верстапен в подобна ситуация сега оправи Льоклер.

    Коментиран от #4

  • 4 Hammertime

    10 11 Отговор

    До коментар #3 от "Наско":

    Абе малоу...к , мерцедеса е със стар двигател. Май си забравил,че смениха мотора на Верстапен? Преди състезанието всички коментираха,че лимонадите са с колата за 2020!!! Хамилтън за какво да се бори? Да прави кефа на такива като теб???
  • 5 Сега да го уволнят и двамата

    5 2 Отговор
    И да им теглат по един к*р на изпроводяк