Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 16:51 1 654 3

Тончи Кукоч: Отказах се от 100 хил. евро, защото обичам ЦСКА

  • тончи кукоч-
  • цска-
  • фенове

Повече от хората, които целуват емблемата, за да ближат задн**ите на феновете

Тончи Кукоч: Отказах се от 100 хил. евро, защото обичам ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият играч на ЦСКА Тончи Кукоч направи емоционално изказване. Защитникът обяви, че се е отказал от над 100 000 евро и го е направил по една единствена причина - защото обича ЦСКА повече от хората, които целуват емблемата, за да ближат задн**ите на феновете.

“Всички говорят за любов към ЦСКА, а след шест месеца търсят пари от клуба. Играчите целуват емблемата, но не защото обичат ЦСКА. Целуват я, за да ближат задн**ите на феновете.

Когато дойдох в ЦСКА, ми казаха, че трябва да умра за клуба. Не съм българин, чужденец съм, но обичам клуба повече от всички тях.

Когато напуснах клуба, простих повече от 100 000 евро. Нямам нужда някой да ми каже “благодаря”. Имам едно, а не като другите - 100 лица.

В днешния свят хората мамят и лъжат. Може да се доверите само на родителите си, само те няма да ви излъжат”, каза Кукоч пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 :D :D

    0 1 Отговор
    И тия пари бай мутрьо мутренски ги е изхарчил по магистралата. Право си казваха хората, че ти куца логиката. Те и други да се откажат като теб, пък бай мутрьо нека си чеше заднико с банкноти.
  • 2 УефскИ

    6 1 Отговор
    Тонката бе голям ПИЧ!!!
  • 3 Фен

    0 2 Отговор
    МНОГО ЗНАЕШ ЗА КОГО ИГРАЕШ !