Last news in Fakti

23 Ноември, 2019 18:06 1 626 4

Треньорът на ЦСКА: Щом видях терена, разбрах, че ще е трудно

  • цска-
  • победа над ботев враца-
  • милош крушчич

Милош Крушчич продължава с добрите си резултати начело на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА: Щом видях терена, разбрах, че ще е трудно - 1
Кадър: Diema sport

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана много доволен след четвъртата поредна победа за него начело на ''армейците'', в случая днес срещу Ботев Враца с 3:0. Освен това, ЦСКА с Крушчич начело продължава да не допуска попадение в собствената си врата.

''Доволен съм от резултата. Играта може да бъде още по-добра. Казах на футболистите на почивката, че не трябва да се отпускаме и да играем през целия мач на 100%. Още когато пристигнахме тук и видях терена, бях сигурен, че ще е много трудно. Наистина бе труден двубой да покажем това, което можем, но съм изключително доволен от резултата'', започна Крушчич.

''Трудно ни беше, защото нямахме много познания около треньора им и идеите му сега. Днес разчитаха на двама нападатели и направихме това, което можем. Обърнахме внимание на всеки един детайл и се справихме. Нормално е да създаваме положения и да вкараме. Работим всеки един ден във всяко едно отношение на играта'', заяви още сръбският специалист.

''Казах, че за нас всеки мач е труден и важен. Забранил съм на играчите ми да мислят за Лудогорец. След мача с Враца ще се насочим към този мач, но искам да сме спокойни. Винаги е хубаво, когато побеждаваш и не допускаш попадения. Сега не трябва да се отпускаме и да бъдем концентрирани, защото имаме четири мача и моралът ни да е на 100%'', каза в заключение треньорът на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    5 1 Отговор
    Дори и да сте по добри от Лудогорец, Думосчиев само се снима с ББ кинг, така че и Барселона да играе в еф бет лига пак ще паднат от група чужденци с подарени БГ паспорти и лилипути
  • 2 антрашпиц

    1 3 Отговор
    "И моралът ни да е на сто процента"?!!Кой туй нещо дет прилича на онуй нещо...
  • 3 Кой68

    2 5 Отговор
    Ти да не водиш балетен състав?
  • 4 ЗЛОБЕН

    1 0 Отговор
    С такова съдийство Лудогорец не 8 пъти а вечно ще е шампион. Такъв ГЮВЕЧ в българския футбол никога, ама никога не е имало.