25 Ноември, 2019 09:17 1 627 1

Стана ясен първият напускащ ЦСКА

  • цска-
  • денис давидов

Денис Давидов не успя да покаже нищо на "Армията" за вече близо половин година, като почти непрекъснато е контузен, възстановява се или е в Русия заради семейни проблеми

Стана ясен първият напускащ ЦСКА - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА очевидно ще се раздели безславно с руския халф Денис Давидов, съобщава вестник "Меридиан Мач". Той бе едно от първите попълнения през лятото, а главният мениджър Стойчо Стоилов призна, че клубът го следи от година по-рано, но тогава е бил много скъп.

Руснакът обаче така и не успя да покаже нищо на "Армията" за вече близо половин година, като почти непрекъснато е контузен, възстановява се или е в Русия заради семейни проблеми. В последните месеци той беше титуляр само в мача с Локомотив Горна Оряховица за Купата на България, когато се отчете и с гол, но бързо беше сменен заради физическа отпадналост.

Денис Давидов е проблем за "червените" и заради броя на чужденците извън ЕС. В последните мачове руснакът неизменно остава извън групата заради този проблем, а той ще се задълбочи при положение, че и Енрике Рафаел се завърне в състава.

От ЦСКА ще се опитат да намерят нов клуб на Давидов още през зимата. Най-вероятно той ще се върне в родината си, тъй като носталгията също го мъчи и това е още един от факторите, който не позволява на Денис да покаже безспорния си талант.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ynd

    0 0 Отговор
    Безспорен талант, но на скамейката? Дано поне карти умее да играе, въпреки че в Русия не знаят белот...