Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 11:24 1 449 2

Стяуа не иска Чорбаджийски, връща го на ЦСКА

  • стяуа-
  • божидар чорбаджийски-
  • цска-
  • богдан винтила

Договорът му с румънския тим е до края на календарната година и е възможно Винтила да опитва различни варианти без българина

Стяуа не иска Чорбаджийски, връща го на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Медиите в Румъния твърдят, че треньорът на Стяуа Богдан Винтила не иска преотстъпения български национал Божидар Чорбаджийски в състава си.

Показателно за това било, че в центъра на отбраната на гранда от Букурещ в събота срещу Астра (Гюргево) игра гъркът Соиледис, който е ляв бек.

Самият Чорбаджйски пък въобще не беше в групата за мача. Така по всичко изглежда, че бранителят може да се завърне в ЦСКА през пролетта, ако не бъде намерен друг вариант. Той обаче едва ли ще бъде използван на „Армията“, където беше твърда резерва заради многобройните си гафове по време на мачовете.

Договорът на Чорбаджийски с румънския тим е до края на календарната година и е възможно Винтила да опитва различни варианти без българина. Без родния национал Стяуа загуби с 1:3. Бившият вратар на ЦСКА Георги Китанов остана резерва за Астра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    3 1 Отговор
    Толкова е добър завалията че никой го неще.....Само у Българската Галактическа лига може да играе и да стане национал........
  • 2 Гриша Ганчев

    0 1 Отговор
    Ма и аз нигу искам тоа. Да ходи при Космонавта в отбора на майстора