Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 17:28 2 548 2

Джошуа: Мачът с Руис ще се помни дълго

  • антъни джошуа-
  • анди руис-
  • бокс

Определено ще бъде вечер, за която хората ще разказват на своите внуци, че са присъствали

Джошуа: Мачът с Руис ще се помни дълго - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа смята, че предстоящата му битка с Анди Руис-младши ще бъде събитие, което ще се помни дълго време.

При пристигането си в ОАЕ Джошуа обеща „емблематична боксова вечер". Британската суперзвездата ще продължи подготовката си за епичната битка на 7 декември в Саудитска Арабия.

Джошуа ще се опита да си върне коланите на IBF, WBA, WBO и IBO, след като претърпя поражение от Руис в Ню Йорк, САЩ в началото на юни.

Той ще се радва на подкрепата на хиляди фенове от Великобритания, които ще се присъединят към любителите на бокса от повече от 60 страни.

"Това ще бъде невероятна вечер. Радвам се, че много мои фенове ще присъстват край ринга, особено от Обединеното кралство", каза Джошуа.

"Определено ще бъде вечер, за която хората ще разказват на своите внуци, че са присъствали. Една от онези емблематични вечери на бокса. Удоволствие е да се работи с всички в Саудитска Арабия", заяви Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро

    5 5 Отговор
    Надменния англичанин ще падни , и наистина ще стане незабравима боксова вечер за него !

    Коментиран от #2

  • 2 Шмекер

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "киро":

    Сега е момента да заложиш всичко на Анди Руис-младши, освен ако не си с заешко сърце. Така ще си на печалба от загубата на надменния англичанин.