26 Ноември, 2019 17:47 3 374 2

Вижте арената на мегабитката между Джошуа - Руис

  • антъни джошуа-
  • анди руис-
  • бокс

Почти е завършена

Вижте арената на мегабитката между Джошуа - Руис - 1
Снимка: BTV

"Арената за мегасблъсъка в бокса Антъни Джошуа - Анди Руис в Саудитска Арабия вече е почти завършена. Съоръжението, което се строи специално за реванша за титлата в тежка категория на 7 декември, е за 15 000 зрители.

“Тази структура спира дъха. Нямаме търпение”, лаконичен бе промоутърът на Джошуа - Еди Хърн. “Арена Дария” се строи от 175 работници и е изградена от 295 тона стомана. Реконструкцията след двубоя ще отнеме месец, като 95% от материала ще бъде използван отново за сцени на други събития.

Gang Gang! What’s good Saudi! We heaayyyy 💯

Публикация, споделена от Anthony Joshua (@anthonyjoshua) на Ное 25, 2019 в 11:32 PST

Саудитска Арабия бе избрана за домакин на боксовия дуел в конкуренцията на Кардиф и Дубай. Решението обаче предизвика остри критики от правозащитната организация Amnesty International, според която в страната се наблюдава системно нарушаване на човешките права - най-вече свободата на изразяване и правата на жените, както и смъртното наказание за прегрешения, които не се признават за престъпления от международното право.Саудитска Арабия се стреми да организира спортни и развлекателни събития в опит да привлече чуждестранни туристи и да разшири постъпленията в петролно-базираната си икономика.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цезар

    0 0 Отговор
    Всичко точно
  • 2 Цезар

    1 0 Отговор
    Всичко точно