Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 10:51 5 277 3

Платиха колосална сума за вечеря с Кличко

  • владимир кличко-
  • бокс-
  • вечеря
Платиха колосална сума за вечеря с Кличко - 1
Снимка: БГНЕС

21 000 долара бяха платени на търг за среща и вечеря с легендарния боксьор Владимир Кличко. Това се случи на благотворителната гала вечер, организирана от украинската тенисистка Елина Свитолина.

На търга бяха разиграни още тениска на Роджър Федерер, с която е играл на на “Уимбълдън” (8500 долара), ракета на Рафаел Надал (13 000 долара) и майсторски клас от Елина Свитолина и гаджето ѝ Гаел Монфис.

Украинката обяви през март тази година създаването на фондацията си, която носи нейното име. Мисията ѝ е да насърчи децата да се научат на труд и самодисциплината в тениса и в живота.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    7 5 Отговор
    Това е половината бвп на Украйна, и цялата Русия ужассссТ
  • 2 един

    3 1 Отговор
    ама вечеря с продължение ли?
  • 3 Ахмед Борисов Костов

    0 0 Отговор
    И аз и той и онзи посъветвахме жените си да направят фондации, чрез които да вземат данъчни облекчения + социален статус на загрежени и обичащи. Забелязвате ли какъв пиар си правиме в бизнес общество на олигарси и интелектуалци. За съжаление тези фондации просто перат разни неща на разни хора. Да сте живи и здрави и вярвайте в доброто от лошите хора. Толкова сме наивни, колкото и на черния петък. Колко е часът?