Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 18:38 1 286 5

Десподов: За мен ще е чест да съм капитан на България

  • кирил десподов-
  • национален отбор по футбол-
  • капитан-
  • щурм грац

Играчът знае, че нямаме право да подценяваме никого

Десподов: За мен ще е чест да съм капитан на България - 1
Снимка: БГНЕС

Кирил Десподов продължава със силните си игри в първенството на Австрия. Нападателят изработи изравнителния гол срещу Рапид във Виена за равенството 1:1 срещу Щурм. Бившият футболист на ЦСКА говори пред БНР.

"Лично мое мнение, че ние заслужавахме победата повече. Изпуснахме да победим Рапид, но и една точка да спечелим, пак е добре. Няма значение дали бележа или подавам за гол. Аз съм крило. Асистенцията се смята и за гол. Еднакво важно е, когато бележа и когато подавам. Важното е представянето на Щурм. Залцбург има много силен отбор. Те напълно заслужено са на първото място в класирането. Още е рано да коментираме къде ще е Щурм в края на сезона. Март месец първенството се разделя на две. Още е рано е да се говори. Пожелавам си да сме сред първите три отбора в крайното класиране", каза Кирил Десподов.

Футболист №1 на България за 2018 година си пожела и помощ от страна на българските фенове срещу тима на Унгария в баража.

"Жребият за баражите за европейско първенство е добър за нас. Ние обаче нямаме право да подценяваме нито един отбор. Много е важно, че ще играем като домакини срещу Унгария. Дано и публиката ни помогне. Ивелин Попов ще липсва много на всички. Той ми беше идол като дете. Дано той си промени решението и да помогне в тези мачове, които ни остават в баражите. Кой ще е капитан на България? Това ще решат футболистите или треньорите. Не искам да казвам Кирил Десподов ще е капитан на България. За мен ще е чест да съм капитан на България, но който и да е, ще се раздавам на максимум за родината си", каза Кирил Десподов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    3 4 Отговор
    Какъв капитам може да е космонавтът бе? Палячо :D :D :D
  • 2 Алооо

    3 2 Отговор
    Ти на ясно ли си , че те гонят от отбора ти , като мръсно коте бе , наглецо !
  • 3 Жйнмм

    2 2 Отговор
    Лицемер
  • 4 Бако

    3 3 Отговор
    Тоя на ква ли дрога е.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.