28 Ноември, 2019 06:40 1 074 0

ВАР поизмъчи Интер срещу Славия, но не достатъчно (ВИДЕО)

  • интер-
  • шампионска лига-
  • славия прага

"Нерадзурите" хвърлиха доста усилия, за да се поздравят с успеха с 3:1

ВАР поизмъчи Интер срещу Славия, но не достатъчно (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Интер победи с 3:1 Славия (Прага) в група "F" на Шампионската лига. "Нерадзурите" хвърлиха доста усилия, за да се поздравят с успеха. ВАР на два пъти отменя техни попадения, а веднъж отсъди и дузпа за чехите. Головете за "нерадзурите" отбелязаха на Лаутаро Мартинес на два пъти и Ромелу Лукаку. За домакините се разписа Сучек от дузпа в 37-ата минута.

В 19-ата минута гостите стигнаха до откриване на резултата. Ромелу Лукаку проби отдясно, справяйки се с двама защитници, след което подаде за Лаутаро Мартинес, който насочи топката в мрежата за 0:1.

В 27-ата минута Михал Фридрих стреля с глава след корнер, но не успя да уцели очертанията на вратата.

В 35-ата минута дойде най-дискусионното положение в срещата. Лаутаро Мартинес се възползва от грешка на защитник и отне топката, след което подаде на Лукаку, който отбеляза втори гол за Интер. Тогава обаче съдията получи сигнал да се допита до системата ВАР за нарушение малко преди гола. Оказа се, че Стефан де Врай е изблъскал в гръб Питър Оляйнка и вместо гол за Интер, съдията даде дузпа за Славия, която Сучек вкара за 1:1.

В 81-ата минута Лукаку получи пас от дълбочина, защитник на чехите се подхлъзна, което остави белгиецът сам срещу вратаря и той не сбърка за 1:2.

В 88-ата минута Лукаку центрира за Лаутаро Мартинес, който от воле вкара красив гол за 1:3.

В добавеното време "нерадзурите" отбелязаха и четвърти гол чрез Лукаку, но ВАР го отмени заради засада.

В другия мач от групата Барселона победи Борусия (Дортмунд) с 3:1 и се класира на 1/8-финал. Интер има седем точки, колкото има и Борусия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА