Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 15:55 1 185 2

Себастиан Фетел стана баща за трети път

  • фетел-
  • трето дете-
  • пропуска срещата с медиите-
  • в абу даби

Пилотът на Ферари има две дъщери, а за момента полът на новородената му рожба не се съобщава

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел ще пропусне срещата с медиите в Абу Даби днес и ще остане още един ден в Европа, тъй като съпругата му Хана е родила третото им дете. Четирикратният шампион вече е баща на две дъщери, като полът на третото дете не се съобщава, предава Гонг.

Очакваше се Фетел и съотборникът му Шарл Льоклер да коментират инцидента помежду си, който доведе до отпадането им в Бразилия.

Лично с двамата пилоти разговор е провел шефът на тима Матиа Биното, който така и не разкри какви са били инструкциите на двамата преди старта на "Интерлагос".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито!

    4 0 Отговор
    Момче е!
  • 2 Табаков

    0 0 Отговор
    Да са му живи и здрави щерките, и новороденото отроче!