Last news in Fakti

26 Декември, 2022 19:04 1 056 0

Алонсо може да остане в „Астън Мартин“ след края на кариерата си

  • фернандо алонсо-
  • формула 1-
  • астън мартин-
  • фетел

Испанецът ще замени в тима Себастиан Фетел

Алонсо може да остане в „Астън Мартин“ след края на кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на отбора на „Астън Мартин“ във Формула 1 Майк Крак е говорил с пилота на своя отбор Фернандо Алонсо за бъдещето му след края на кариерата, предава БТА.

„Вече проведохме много добри разговори с него. Това според мен може да надхвърли работата му, като пилот при нас. Фернандо се присъединява към нас като основна част от отбора и ще трябва да видим как ще се развие това. Но мисля, че той може да изиграе голяма роля в бъдещето на отбора. И това няма да е непременно свързано с ролята му на състезател“, заяви Крак пред PlanetF1.

От сезон 2023 41-годишният испанец ще се състезава за „Астън Мартин“, където замени четирикратния шампион Себастиан Фетел.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА