Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 19:01 1 021 0

Фурнаджиев каза защо са избрали датата 7 юни за Конгрес на БФС

  • атанас фурнаджиев-
  • бфс-
  • конгрес
Фурнаджиев каза защо са избрали датата 7 юни за Конгрес на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Членът на Изпълнителният комитет към БФС Атанас Фурнаджиев обясни защо е била избрана датата 7 юни за провеждането на извънреден Конгрес. Той за пореден път заяви категорично, че няма да се кандидатира за президент на родния футбол.

„До 18 януари всички клубове-членове на БФС подлежат на прелицензиране. Това са 665 клуба. Тъй като към момента само 10 или 11 от клубове са преминали тази процедура, се наложи мнението, че февруари е неприемлива дата. Това би възпрепятствало провеждането на един Конгрес. Март месец играем квалификациите, ако успеем да победим в първия мач и след гласуване се прие датата 7 юни. Тогава е свободна и залата в НДК, за да се проведе Конгресът. Г-н Касабов е вписан в Търговския регистър, той представлява БФС”, сподели Атанас Фурнаджиев.

„Оставам за решението, нямам намерение да се кандидатирам за президент на БФС, дали ще се кандидатирам за член на Изпълкома, ще видим”, каза още Фурнаджиев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА