28 Ноември, 2019 18:37 879 3

УЕФА не вижда намеса на държавата във футбола ни

  • уефа-
  • бфс
УЕФА не вижда намеса на държавата във футбола ни - 1
Снимка: БГНЕС

УЕФА няма да предприема никакви мерки за евентуално наказание на България заради намеса на държавата във футбола. Това съобщава сайтът “Новспорт”, позовавайки се на свои източници.

Тази вечер в София каца ръководителят на отдела за развитие на националните асоциации Тиери Фавр, който идва у нас заради получени доноси в европейската централа.

Както е известно, след злополучния мач с Англия президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка, както и останалите членове на Изпълкома. Това стана, след като публично бе поискано от министър-председателя на България Бойко Борисов.

Според информациите в УЕФА са напълно наясно със случая и смятат, че държава по никакъв начин не се е намесила във футбола, което е забранено.

Дясната ръка на председателя на Европейската футболна централа Александър Чеферин ще има официална среща с временно изпълняващия длъжността президент на БФС Михайл Касабов и с изпълнителния директор Борислав Попов тази вечер, а утре ще отпътува заедно с тях към Букурещ, където ще се тегли жребият за Евро 2020.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Labas

    1 1 Отговор
    "прeзидeнтът нa БФC Бoриcлaв Михaйлoв пoдaдe ocтaвкa, кaктo и ocтaнaлитe члeнoвe нa Изпълкoмa. Тoвa cтaнa, cлeд кaтo публичнo бe пoиcкaнo oт миниcтър-прeдceдaтeля нa Бългaрия Бoйкo Бoриcoв."
    Това какво е ако не намеса на държавата ,боко като футболист ли е поискал оставката?
    В уефата са едни зандани............ум да ти зайде.
  • 2 Последния софиянец

    1 1 Отговор
    Нямало намеса?ХА ХА! Толкова години се мъчат да свалят Перуката и нищо. И сега Бойко му вика :Изчезвай, че ти пращам данъчните и полицията. И Перуката се изпарява щото не му се ходи в затвора. Тия ФИФА и УЕФА и те са една мафия не си е работа.

    Коментиран от #3

  • 3 Жълт картон

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    Рекъл му е, не му е наредил. Рекъл му го е с подразбиращо се заканване: я не слушаш, я съм ти изпял всите далавери и Чеферин сам те смени. Затова са пращани данъчни и полиция, да задигнат доказателствата. И наш палавник сам си подаде оставката, за да отърве затвора. Доста се бе оял вече, не го жали.