Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 19:13 2 839 1

Венци Стефанов посочи кой да бъде президент на БФС

  • венци стефанов-
  • бфс

Лечков създава напрежение, каза босът на Славия

Венци Стефанов посочи кой да бъде президент на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венци Стефанов, който днес става на 70, говори след заседанието на Изпълкома. Членът на Изпълкома на БФС обясни, че ще подкрепи Емил Костадинов, ако се кандидатира за президент на футболния съюз.

"Твърде много се изостри напрежението. Взехме единодушно решението Йордан Лечков да не е вицепрезидент на БФС. Той създава напрежение. Вицепрезидентът е отговорник за националния отбор. Емил Костадинов ще върши тази работа", каза Стефанов.

"Не бяхме в пълен състав. Кирил Домусчиев и Спас Русев не присъстваха днес. Много зависи от вас дали ще има напрежение. Ние направихме всичко, което е необходимо, за да има спокойствие. Демократична държава сме. Нека хората да решат. Всеки има право да се кандидатира за президент на БФС. Заставам зад Емил Костадинов. Ще му отива, ако заеме тази роля", добави още президентът на Славия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    1 0 Отговор
    До кога ще се сливат празничните дни?Каква е тази глупост ако е в почивен ден да се почива и в понеделник???Кой ден се пада този се почива.Искаме пари искаме производство.В коя страна има такова безумие??