Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 19:49 11 297 52

Уайлдър иска официално признание от Майк Тайсън

  • дионтей уайлдър-
  • майк тайсън-
  • бокс
Уайлдър иска официално признание от Майк Тайсън - 1
Снимка: Facebook

Боксовата статистика сочи, че Дионтей Уайлдър като най-големият нокаутьор в тежка категория след Майк Тайсън от 80-те години.

Миналата седмица в "MGM Grand" в Лас Вегас, Уайлдър запази короната си на WBC в тежка категория след като нокаутира Луис Ортис в седми рунд.

Ортис водеше в съдийските карти, когато Уайлдър го нокаутира. Тайсън изгледа победата на Уайлдър.

Според Уайлдър, Тайсън го е похвалил край на ринга, но "Бронзовият бомбардировач" държи да го направи и публично.

"Мои познати седяха до Майк по време на двубоя. Той ме е похвалил, но бих искал да го направи публично. При закрити врати е приятно, но мамка му, защо не го направи публично?! Просто го изречи. Не знам какъв е проблемът между новото поколение и старото поколение. Старото вече е в миналото. Похвали ме, брат", каза Уайлдър пред TMZ.

"Понякога историята се повтаря и Бог води други боксьори, които идват, за да сътворят своя собствена история. Имах познати, които ми казаха, че Майк е казал: ‘Когато нокаутирах съперниците си, трябваше да използвам комбинации, но, човече, Уайлдър може да удря.’ Аз съм най-силно удрящият боксьор в историята на бокса. Точка", заяви Уайлдър.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МП4

    80 11 Отговор
    Уайлдърчо ако Майки беше на годините ти, щеше да те влачи като мър** по-ринга, трябва да имаш уважение към този човек, да и че е на години вече. Трябва ти да признаеш и уважиш, че все пак те е похвалил, а не още да е публично. Лак***о си е лай** и ще е така, докато някои не му затвори устата.П.с. Уайлдър беше разправял и дрънкал по медиите, че ако Тайсън сега е в пика на силата си преди години щял да го нокаутира хахахахаахахххахаха, пастет брой пастет щеше да те прави, дългуч мижавв

    Коментиран от #9

  • 2 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    29 18 Отговор
    Дионтей,може и да ги сваляш на земята но кога ще се биеш с Антъни ,че да ти разбие МУТРАТА.
  • 3 Labas

    69 10 Отговор
    Тайсън никога не избираше противниците си, а камо ли да им праща антидопинговата комисия да им слага анаболи в урината.
    Толкова си малък в сравнение с ТАЙСЪН че не можеш да го осъзнаеш.БОКЛУК

    Коментиран от #33, #37

  • 4 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    42 15 Отговор
    Уайлдър е един прехвален боксьор,като изключим Ортис и ония алкохолик Тайсън Фюри,всичките му съперници са смешници.Ако сега се бие с Джошуа,Понеткин -или Кличко в добрите му години, тоя прехвален негър щеше да си събира зъбите от ринга-а забравих и Дилиан Улайт тоя пък ще го убие.

    Коментиран от #38

  • 5 пламен

    50 7 Отговор
    Тоя ако се биеше по времето на Майк Тайсън и Ленкъс Люис тия двамата щяха да го разкъсат.
  • 6 Анонимен

    25 5 Отговор
    В старите боксови мачове се млатят постоянно през целите 12 рунда, а сега има много рядко такива мачове и може би това не му харесва на Тайсън.
  • 7 Boomber

    15 18 Отговор
    Няма АКО, ЩЕШЕ, МОЖЕШЕ
    в момента Уайлдър е НАЙ
  • 8 Нашият

    22 21 Отговор
    Кубрат ще го смаже като гнида.
  • 9 Смях

    16 21 Отговор

    До коментар #1 от "МП4":

    Не забравяй , че Тайсън беше един побойник а не класически боксьор, също като Дионтей. А статистиката показва , че нокаутьор като Уайлдър в тежката категория досега не е имало! Така че , не съм сигурен ☺

    Коментиран от #10

  • 10 МП4

    31 6 Отговор

    До коментар #9 от "Смях":

    Тайсън имаше невероятен стил на игра освен силата, която има и Уайлдър Тайсън имаше невероятен подход с тези преклякания и агресивен стил Уайлдър какъвто е техничен не ми се мисли щеше да бие на откакто във всички посоки . Уайлдър е удряч, техника 0 Тайсън носи на бои и стила му е безвъзмезден. Няма място за сравнение, тихо там

    Коментиран от #27

  • 11 МП4

    25 4 Отговор
    Само ще кажа 1 Уайлдър нямаше да може го оцени, 30 секунди и Дионтей Уайлдър е тежък нокаут, забравил си мачовете на Тайсън брато пусни си 2-3 мача агресия, агресия и пак агресия , този удряч Дионтей не ми го гали, добър е НО НЕ Е ТАЙСЪН 😁
  • 12 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    9 17 Отговор
    Bam, Bam and game over!!!Така каза Уайлдър на пресконференцията и на кантара!И това му е играта!Има много умна игра и техника ,просто когато отсреща е бърз ,скасява мигновено дистанция и удря здраво ,няма какво да направи освен да играе предпазливо и при възможност Бам Бам и играта свършва.Майк Тайсън също нямаше кой знае каква техника ,помня че той казваше;- Знам че ще получавам удари, когато и аз удрям като влезна в бой но това ,удряш и получаваш.Даже бих казал че на Тайсън играта беше по безразсъдна от на Уайлдър.ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ КЪДЕТО МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ПРОТА ,НИщО НЕ РАЗбирате от 🥊! Всеки го плюе пък той си ги мачка!Нека Джошуа Руиз Фюри се пробват с Ортиз хаха! Айде живи и здрави!

    Коментиран от #39

  • 13 Според мен

    22 5 Отговор
    Най-добрият боксьор на всички времена, ненадминат във всяко едно отношение, е Роки Марчиано. Феноменален боксьор и като техника и като сила на удара си с двете ръце - тежал е само 85 кг, но се е бил в тежка категория и е мачкал наред - от 49 професионални мача, 43 победи с нокаут и 0 загуби.

    Коментиран от #14

  • 14 Забравих да добавя

    13 3 Отговор

    До коментар #13 от "Според мен":

    Именно Роки Марчиано е документирано най-големият нокаутьор в историята на бокса.
  • 15 Милчо

    14 23 Отговор
    Кой голям боксьор е победил Тайсън разбирачи , че го величаете.
    Добър е ако бие добрите.
    Класата не е в това да се налагаш над световно неизвестни имена.
    Що не хвалите Холифийлд. Той го заслужава повече.
    Обедини всички пояси качвайки се в кралската дивизия. Същото и с Ленъкс Луис.
    И двамата му се отбиха на Тайсън но за тях нищо.
    Тайсън си е един боксьор на средно ниво , който историята на времето го направи легенда.
    И хорската приказка.
    Така мисля аз.

    Коментиран от #21, #29, #50

  • 16 Дундака

    19 7 Отговор
    2 ри като тайсън няма и да има неговите мачове са живи спектакли винаги е имало шоу неговия стил на игра е идентичен динозавъра е Н 1 , сегашните боксйори са балерини 😂🤣

    Коментиран от #40

  • 17 Дундака

    17 2 Отговор
    А бе къскет той на 20 години стана световен шампион няма такъв в историята на бокса победи майкъл спинкс и спечели 20 мил..долара и това го направи най младия световен шампион в историята на бокса

    Коментиран от #41

  • 18 стоян георгиев

    13 11 Отговор
    уаидър има доста по-дълга кариера от таисън.трети е на олимпиада преди да стане профи,а след това вече 12 години е без загуба.таисън си изпя песента бързо бързо.таисън е медиина звезда,уж много опасния динозавър няма победа срещу нито един от сериозните боксьори на неговото време.ленъкс люис го унищожи холифилд също.

    Коментиран от #42

  • 19 Шугар Рей Робинсън

    19 3 Отговор
    Не е имало друг в световната история на бокса , който да доминира над съперниците си така , както го правеше Майк Тайсън. Мачовете му продължаваха обикновено 2-3 рунда . Излизаше и пребиваше съперника си със серии от много тежки удари . Не е имало никой по това време , който да му е бил , и дори частично равностоен , дори за един рунд. По думите на бивш световен шампион , и изпитал това с Тайсън между въжетата , сравни неговите удари със сблъсък с автомобил . Има в нета достатъчно материали ,от негови тренировки , и мачове с големи и здрави като скала негрота , като Уайлдър. Днешните шампиони са щастливци , че не са се състезавали по негово време ,и само да си чакат реда за пребиване. Всъщност тогава беше големия проблем , да му търсят доброволец -жертва , всички ги беше страх , и това си личеше и на ринга . И това продължи докато звездната болест , ку.вите , и огромните загуби на организаторите от кратките му мачове , в които не успяваха да продадат своя рекламен продукт , и оправдаят големите цени на билетите , не го свалиха от трона.
  • 20 Гостче

    15 5 Отговор
    Проблема между поколенията, е че новото не е научено да уважава по-старите. И това не е само в бокса. А тоя Уайлдър срещу уникалния стил на Тайсън няма да оцелее и първия рунд.

    Коментиран от #32, #43

  • 21 Гостче

    11 4 Отговор

    До коментар #15 от "Милчо":

    Лари Холмс. Тайсън го преби като куче, а Лари Холмс е име, с което никой от съперниците на този индивид горе, не може да се сравнява.
  • 22 4oveka

    6 7 Отговор
    Не е важно колко си победил а кой кой е най добрия които тайсън е побеждавал аз знам двама и двамата го биха

    Коментиран от #23, #44

  • 23 МП4

    7 4 Отговор

    До коментар #22 от "4oveka":

    Я ми кажи Уайлдър с/у кои мн добър се е бил и го е победил..Ортиз не ми го брои , защото той вече е дърт и е далеч от пика си.
  • 24 МП4

    8 6 Отговор
    peter mcneely, trevor berbick, frank bruno, francois botha, Lary holmes , Andrew Golota, lou Savarese, да ти изброявам ли още, големи имена с/у който Тайсън е играл. Уайлдър е играл с/у слабаци, единствено с/у Фюри и завършиха равен и Ортиз които е на години. ДА ИГРАЕ с/у Паркър, Усик, Поветкин, Клитчко който вече е аут, Джошуа ако щеш...Приказвате небивалици, Тайсън ги гъташе под 9сек. За 1 рунд, какво общо има Дионтей с Майки ;)

    Коментиран от #25

  • 25 стоян георгиев

    6 4 Отговор

    До коментар #24 от "МП4":

    гълташе ги за един рунд тия дето са гола вода.загуби от посредствен боксьор първия път в разцвета на силите си,а като се върна играеше предимно цирк.при сблъскъка му с наистина подготвени състезатели които бяха високото ниво в бокса бе безпомощен,нокаутираха го!уаидър също бие с нокаут макар и не в първия рунд и го е правил повече от таисън според статистиката.друг е въпроса че уаидър все още не се е доказал ,но за таисън се разправят легенди,които са напълно неверни.таисън бе атрактивен боксьор с много силен удар.но след като се смени поколението в началото на 90 те вече не бе фактор в бокса.просто използва прозореца на смяната му между 1986-90 година ,когато неговите набори бяха още аматьори,а тия от предното поколение се пенсионираха.не игра с ридик бол ,а холифилд и люис ,които всъщност бе наи-добрия боксьор на тва поколение го пребиха като куче.от тия дето си изброил единствения дето бе голям боксьор бе лари холмс,но тои беше на финала при боя си с таисън.

    Коментиран от #28

  • 26 МП4

    6 4 Отговор
    Няма как да сравняваш Тайсън с Уайлдър ве момче ти наред ли си?? Тайсън разигравал цирк ХАХа , цирка е сега , в днешния 🥊 Помни ми думата, при по-сериозен опонент на Уайлдър от ранга на Поветкин Клитчко, дори един Такам би го пребил, твоя любимец! Освен Ортиз и Фюри с/у никои сериозен боксьор не е играл. Един силен удар и нщ повече ама нщ...Самият Ортиз и в двата мача го разклати. Не пиши повече глупости, ставаш смешен 50год света говори и подражават на железния още 60 ще е така, Уайлдър не на това стапало броо
  • 27 Смях

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "МП4":

    Питай Холифилд за подхода на Тайсън хахахах
  • 28 Шугар Рей Робинсън

    13 4 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Стоене , Тайсън влиза в големия бокс 1985 г. Прави по около 10 мача годишно , не както сегашните по един по два. И пенионира де що има боксьор за тия 5 години с 43 нокаута. През 1990 г след 5 години на върха , и видимо позагубил форма губи от Дъглас , и тази среща става известна с бавното броене на Дъглас , и много бързото броене на съдията към Тайсън. След което попребива още 10-тина , удря го на живот и влиза в затвора . Излиза 1995 г И какво може да се очаква от там нататък . Той да не е машина та цял живот тялото му да издържа на такива натоварвания . Идват по млади надъхани и бокса на Тайсън е вече шоу , и ку.ви.

    Коментиран от #30, #46

  • 29 WTF

    1 5 Отговор

    До коментар #15 от "Милчо":

    Ти си пу**а
  • 30 WTF

    4 5 Отговор

    До коментар #28 от "Шугар Рей Робинсън":

    Точно 👍
  • 31 Марто

    0 1 Отговор
    Що са закача с Майк Тайсън ака легендата,дъ бест дъ фърст енд онли уан!
  • 32 Марто

    0 3 Отговор

    До коментар #20 от "Гостче":

    Евала брат така си е!
  • 33 Rrаnggg

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Labas":

    Той (Тайсън) си ходеше дрогиран на мачовете, за сметка на това;!

    Коментиран от #34, #45

  • 34 МП4

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Rrаnggg":

    Ти на колко мача си бил негови, та да твърдиш че е бил дрогиран или си прочел в интернет и чул някъде някога че е бил. Смешкоо
  • 35 ф16

    3 2 Отговор
    Сега боксьорите ,са като чалгаджийките-мислят си че моат да пеят и са звезди!
  • 36 ф16

    1 3 Отговор
    нокаутировач не е боксьр.тайсън в намалото имаше смазващо превъзходство.печелеше рунд след рунд.след затвора почна да губи рундове,изравни се с противниците си.холифилд и луис бяха му равностойни,но по хитри.та по темата ,немаш спечелен рунд ,но печелиш мача.страшен боксьр-всеки мач разклатен по неколко пъти,и чака гонга!
  • 37 vasik atanasova

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Labas":

    ЗАЩО НЕ ИГРА С БЪТЪРБИЙН ИЛИ С БЕЛИЯ МАЙК ТАЙСЪН
    НЕ ИЗБИРАЛ ЛИ ?
  • 38 vasik atanasova

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "ВАСИЛ ЛЕВСКИ":

    ТОВА НЕ Е ТВОЯТА ТЕМА
    КОМЕНТИРАЙ НЕЩО ДРУГО
  • 39 vasik atanasova

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    ЕВАЛА БРАВО !
  • 40 vasik atanasova

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Дундака":

    ЗАТОВА ЛИ ИМА 6 ЗАГУБИ ?
    И ИЗЛИЗАШЕ ДРОГИРАН И ХАПЕШЕ УШИ
    Е ДА ТАКЪВ НЕ Е ИМАЛО !
  • 41 vasik atanasova

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Дундака":

    ЗНАШ ЛИ ЗАЩО И КОЙ ГО НАПРАВИ ШАМПИОН ?
  • 42 vasik atanasova

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "стоян георгиев":

    ТУКА СЪМ С ТЕБЕ И ТИ ПИСАХ ПЛЮС
  • 43 vasik atanasova

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "Гостче":

    КАКЪВ СТИЛ ИМА ТАЙСЪН ?
    ЗАЩО НЕ ГО ПОКАЗА СРЕЩУ ХОЛИФИЛД СРЕЩУ ЛЕНЪК ЛУЙС
    НЯМА РЪСТ ЗА ТЕЖКАТА КАТЕГОРИЯ ТАЙСЪН СИ Е ЕДНО ДЖУДЖЕ
    КОЕТО НЕ Е БИЛ ВЪОБЩЕ ЗА ТЕЖКАТА КАТЕГОРИЯ
    НАКРАЯ ГО БИ ЕДНО МЛАДО И НИКУМО БЕЗИВЕСТНО МОМЧЕ КАТО ПЛОНДЕР
    И ИЗТРИХА ЗАПИСИТЕ ЗА ДА НЕ МУ ГЛЕДАТ ПОРАЖЕНИЕТО

    Коментиран от #51

  • 44 vasik atanasova

    3 4 Отговор

    До коментар #22 от "4oveka":

    ТОЧНО ТАКА
    НАЙ ДОБЪР БЕШЕ ЛЕНЪК ЛУЙС
    А БЪТЪРБИЙН ЩЕШЕ ДА ГО УБИЕ С ЕДИН УДАР ГОЛЕМИЯ ТАЙСЪН
    ДОРИ КЛИЧКО Е ПО ДОБЪР ОТ ТАЙСЪН
  • 45 vasik atanasova

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Rrаnggg":

    ОПА ЕДИН ДА ГО КАЖЕ
    ДОРИ ТАЙСЪН СИ Е ПРИЗНАЛ ЗА ТОВА
  • 46 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "Шугар Рей Робинсън":

    както писах в предния пост аман от легенди.отвори статистиката и гледаи за 4 години като шампион от 86 до 90 година прави 11 мача.демек под три мача годишно,като обединява титлите ,което е причината за повечето мачове и забележи че противниците му са толкова зле че никои от тях не прави впоследствие кариера в бокса или са ветерани.иначе си прав в началото за две години направи маса мачове ,но срещу баламурници.в щатите е така при негрите,а тои като ги нокаутираше в първия рунд не се амортизираше и лесно влизаше в следващ мач.само че като му доидоха наборите дето преди това бяха по националния аматьорски бокс и го спихнаха .ленъкс люис е по-голям от таисън ,но не го зачете,ако си гледал мача след нокаута таисън отиде да го поздрави и люис го изгони като мръсно коте,заради цирка с отхапаното ухо които бе направил преди това.после го подбраха и чичаците да го бият.загуби от разни ентусиасти дето му играеха за без пари!и явно не си му гледал мача с бъстътр дъглас.ония му скъса главата .като го уцели на таисън му фръкна гумата и тои в шока я намери на пода и лапна на обратно.тва с бавното броене е мит като останалите такива за таисън.и тва че не е бил във форма как трябва да го приемем?ами да е бил!много хора са спирали бокса и са се връщали и са показвали ниво,таисън излезе от затвора под 30 годишна възраст ,като там бе под четири години.

    Коментиран от #48

  • 47 МП4

    4 3 Отговор
    Винаги ще се намерят такива тролоподобни елементи, хвйтърчета като вас да плюят по такъв човек, като Тайсън. 10 живота няма да ви стигнат да бъдете поне малко Тайсън..10 Живейте си мижавия, тролчески, скучен , еднообразен живите в сивата България и плюйте по-цял ден за човек от световна величина, доказал се на поколения хора и занапред ще е така мижитурчици!
  • 48 Правопис

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "стоян георгиев":

    Неграмотен драскач!
  • 49 локомотива

    1 1 Отговор
    А бе МАЙМУН с тези тънки крачета си като плувец, как може да се сравняваш ТАЙСЪН. Едно време когато до сутринта чаках за да гледам срещите на динозавъра единствено ме беше яд че свършваха много бързо.
  • 50 локомотива

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Милчо":

    А бе милчо не мисли така бе.
  • 51 локомотива

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "vasik atanasova":

    Ма наске васикова така ме развесели с тези коментари че ми оправи настроението,между другото предполагам че ти си исполин-исполинка,в сравнение с ВЕЛИКИЯ МАЙК.
  • 52 Здравейте злобни тролове

    2 0 Отговор
    Никой не помни луис и холифийлд.А Майк е актуален.Всеки може да загуби по ред причини,но не всеки може да заслужи любовта на феновете!