Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 20:49 897 5

Лукаку пак се оплака от расизъм

  • ромелу лукаку-
  • интер-
  • расизъм

УЕФА трябва да предприеме някакво действие, призова звездата на Интер

Лукаку пак се оплака от расизъм - 1
Снимка: БГНЕС

Една от звездите на Интер Ромелу Лукаку отново коментира темата с расизма, след като вчера бе обиждан от феновете на Славия в Прага по време на срещата между двата отбора от груповата фаза на Шампионската лига. „Нерадузурите“ спечелиха с 3:1 при визитата си в Чехия и запазиха шансове за класиране на осминафиналите.

„Казах го и последния път, когато бях с националния ми отбор - УЕФА трябва да предприеме някакво действие, защото подобни неща по стадионите са недопустими. Това се случи два пъти с мен, което не е редно“, сподели Лукаку.

"Живеем в 2019 година - има много играчи с най-различни националности в отборите. Когато има лоши хора на стадиона, това не е добър пример за децата. Дано УЕФА предприеме нещо по въпроса, защото целият стадион го направи, когато Лаутаро Мартинес вкара първия гол, а това не е добре за хората, които гледаха този мач”, добави белгийският национал.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коста негро

    11 1 Отговор
    Тоя пък ще дойде много чувствителен. Защо ли?
  • 2 chernilka

    10 1 Отговор
    nie sme si rasisiti
  • 3 Антипечорян

    12 1 Отговор
    Джендърското общество и "ценностите" му ги научи да се обиждат от истината.
  • 4 Пепси Кола Унгобегобе

    9 0 Отговор
    Един кубинец с маймунка на рамо тръгва да се качва в автобус и пита шофьора: Мозе ли мамун вози рейс? А шофера му казва: Абее хайде качвай се.
  • 5 Робот

    4 0 Отговор
    Започнаха да преиграват тия от джендърските държави!