Last news in Fakti

2 Декември, 2019 11:01 1 458 4

Мбапе се ослушва за нов договор

  • килиан мбапе-
  • псж
Мбапе се ослушва за нов договор - 1
Снимки: БГНЕС

Бъдещето на Килиан Мбапе остава обвито в мъгла. Нападателят на ПСЖ е обект на много слухове, които го пращат в Реал Мадрид през следващия сезон. В неделния ден френското телевизионно предаване „Telefoot“ съобщи, че агентът на играча не може да се разбере все още с ръководството на парижани относно новия договор на младата звезда. Основната причина, която се посочва е, че играчът иска да се концентрира върху играта си в остатъка от сезона.

ПСЖ отчаяно искат Мбапе да подпише новия си контракт и за тази цел те ще се опитат да изравнят заплатата му с тази на Неймар. Според последните информации от Франция бъдещето на бившия играч на Монако ще остане неясно до края на сезона.

Настоящият контракт на футболиста изтича през лятото на 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошето

    6 0 Отговор
    У-какво?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Какво искаш, брат?

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гошето":

    ЖурналЕсти, журналЕсти...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Стамат

    2 0 Отговор
    Ууууууууууу-уууууууу.....слушва ли се бе, факти??? У-ууууууууууу! Инвестирайте в грамотни журналисти!