Last news in Fakti

4 Декември, 2019 15:05 2 742 2

Легендата Никодимов развенча треньора на ЦСКА

  • аспарух никодимов-
  • цска-
  • милош крушчич

"Всякакви претенции оттук насетне са без покритие", казва Паро

Легендата Никодимов развенча треньора на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарния треньор Аспарух Никодимов анализира представянето на ЦСКА-София. Той акцентира голяма част от своето изказване върху изминалото дерби с Лудогорец, както и върху решението на Милош Крушчич да оставя на пейката Кристиан Малинов. Ето какво сподели той пред "Тема Спорт".

"Няма как ЦСКА да има претенции, при положение че не създаде голово положение. Един удар от фаул и това е. Двубоят бе по-важен за ЦСКА, но отборът не го изигра като такъв. За каква титла може да става въпрос, след като те не успяват да се уцелят на терена?! Съперникът ти е в тежък цикъл, ротира състава и пак не можеш да го биеш, нито да му наложиш натиск. Всякакви претенции оттук насетне са без покритие", анализира Паро.

"Прави неприятно впечатление отношението към Малинов. Той играе доста по-добре от Пинто. Но пък може треньорът силно да вярва в съдбата. Малинов реши един мач от пейката и Крушчич може да си е помислил, че всеки път ще става така. Малинов е национал на България и не е сериозно да е резерва на по-слабия от него Пинто.

Още повече, че не виждам никакви аргументи в тази ситуация да бъде налаган чужденецът. Особено пък този сезон, в който Пинто не играе нещо специално, да не забравяме, че дори не се разчиташе на него в част от кампанията. В крайна сметка треньорът си решава, пък и ние не знаем как тренират Малинов и Пинто. Но въпреки това цялата ситуация е много странна", недоумява легендата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Агента ко каже

    3 1 Отговор
    Ами агентски заръки. Докато е така, няма да имаме национален отбор. А за да е така, отдавна легенди като вас са изолирани от отбора.
  • 2 Експерт

    2 1 Отговор
    То Литекс бе!