Last news in Fakti

5 Декември, 2019 13:51 1 758 5

Златан Ибрахимович намери решение за проблема с расизма

  • златан ибрахимович-
  • расизъм-
  • италия-
  • милан

"Не на расизма" няма да свършат никаква работа

Златан Ибрахимович намери решение за проблема с расизма - 1
Снимка: БГНЕС

Спряганият за завръщане в Милан и играл в още два италиански клуба - Интер и Ювентус Златан Ибрахимович говори за проблемите с расизма в местния футбол.

Шведът каза, че носенето на фланелки и транспарантите с надпис - Не на расизма! няма да свършат никаква работа.

"Трябва да се действа крайно и решително. Ако се взимат по три точки за всяка расистка проява, феновете ще разберат, че не трябва да правят така. Хората не разбират кое е добро и кое лошо, докато не видят последствията. Аз също съм жертва на расизъм, макар да не съм тъмнокож. Викали са ми циганин", обясни Ибрахимович.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като ти чуят фамилията

    15 4 Отговор
    Нормално е да се обръщат така към теб! В любимата ти Швеция, в кварталите с твоите "сънародници", полицията въобще не стъпва!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 yHuKaT

    6 1 Отговор
    И така на мачовете на Левски ще има повече фенове на ЦСКА, които ще имитират маймунски звуци. После на мачовете на ЦСКА ще дойдат левскари и ще се случи същото ...

    Коментиран от #4

  • 4 Това

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "yHuKaT":

    ще е само началото. Ще продължи евентуално само ако от клуба не си сътрудничат с полиция за спиране на изцепките и тогава може да му се отнемат по 3 точки. Всички клубове трябва да си монтират камери. На всеки прекрачил правилата фен му се дава предупреждение. При повторна проява - забрана да посещава за 1 година. При трета - 3 или 5 години и т.н. Обаче... клубът така ще ръси пари, вместо да печели.
  • 5 нали

    2 2 Отговор
    Еми че той си е циганин. Как да му викат??