6 Декември, 2019 16:07 16 034 18

Кобрата се отказа от Руис - Джошуа

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • анди руис-
  • тервел пулев

Ще остане да подкрепя брат си

Кобрата се отказа от Руис - Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев отмени планираното отдавна свое пътуване до Саудитска Арабия, за да гледа на живо реванша в тежка категория на професионалния бокс между настоящия шампион Анди Руис и решения да си върне титлите Антъни Джошуа, съобщава bTV. Битката между най-сензационния световен шампион в историята на този спорт и Джошуа е в събота вечер.

Очакваше се Кобрата да бъде сред ВИП-гостите на събитието, тъй като той е официален и задължителен претендент за титлата на Международната боксова федерация (IBF). Това е един от поясите, който понастоящем е във владение на мексиканеца.

Вместо в Саудитска Арабия, Кубрат Пулев ще остане в Пловдив, за да помогне на брат си Тервел с организацията на боксовата галавечер в зала „Колодрума“ на 14-ти декември. По-малкият боксьор от фамилия Пулеви излиза в най-тежкото изпитание до момента на професионалния ринг – сблъсък за международната титла в полутежка категория на WBA. Съперник на бронзовия медалист от Олимпийските игри в Лондон 2012 е Дешон Уебстър от САЩ.

Кобрата се прибра в България веднага след последната си среща и победа над американеца Райдъл Букър именно, за да е близо до Тервел. В оставащите дни до срещата на 14-ти декември двамата ще останат заедно в Пловдив. Самият Тервел се очаква да пристигне в Града под тепетата днес, след като вчера проведе пък последната си тренировка в София.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Горо

    59 26 Отговор
    Ха-ха-ха, този смешник Кубрат Пулев се бил отказал от това да присъства на срещата между Джошуа и Руис във ВИП-ложата. Той изобщо не е поканен, което означава, че хората правилно го отписаха като претендент за каквато и да е било титла, още след като той позорно сам се отказа от двубоя с Джошуа като се престори на болен. И въпреки тиражираните лъжи в нашенската преса за уж продължаващия възход на този "балкански лъв", истината няма как да не лъсне накрая. Жалко само за наивниците, които ще останат с пръст в устата, защото не спират да се възхищават от този бабаит в стил "Бойко Борисов".
  • 3 МП4

    43 12 Отговор
    На Кубрат Пулев му липсва уважението към дрте боксьори и въобще към хората, малко егоист си пада, това му вреди доста, но той си знае, желая му успех!
  • 4 За Кобрьо

    34 17 Отговор
    Мене ме кефеше как като падна от Кличко и каза, че това било мафия и нямало как да бие мафията, затова паднал.

    Коментиран от #6

  • 5 Не ходи бе майчеее ше те посинят😂😂😂

    15 8 Отговор
    Стой си тука
  • 6 Нали е от борците кобрьо😂😂😂

    25 7 Отговор

    До коментар #4 от "За Кобрьо":

    Страшна мутра е ама за пияните по чалгите😂😂😂😂
  • 7 Бай ганьо боксьор😂😂😂😂😂😂

    12 8 Отговор
    799 епизод😂😂😂😂

    Коментиран от #17

  • 8 Пернишки герой

    7 7 Отговор
    Ейййййй, пред винкело всички са равни.
  • 9 Всички които плюете Кубрат сте злобари!

    31 15 Отговор
    Заради злобни алчни и комплекси рани хора като вас сме на това дередже!

    Коментиран от #15

  • 10 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    12 1 Отговор
    Ами те всъщност му правят услуга.Ще се бие с друг за титлата който е след Пулев в ранг листата.Мисля че беше поляка Ковняцки.Да млад боксьор, но все пак по ниска класа от Джошуа и Руиз.Така че колкото и да ревете срещу него все тая.Ха-ха-ха
  • 11 Дани Йорданов

    28 4 Отговор
    Защо е всичката тази омраза и злоба срещу един българин, който всячески показва и защитава българския флаг и се гордее с това.
    Живота е показал, че хората които мразят и ненавиждат другите винаги са били жалки в живота си без да са постигнали нищо.
    България е на това положение, защото нямаме общество и читав народ, а само злобни нищожества, които живеят с идеята, че са номер едно, а дори не могат да напишат едно изречение без правописни грешки.
    Кубрат правилно няма да присъства на боксовия мач в Саудитска Арабия. Еди Хърн сам казва, че не планира среща между Дошуа и Пулев. Същото ще направи и Руис. Те не се интересуват от задължителната защита, а от парите. Всичко това показва, че всички мислят само за пари, а правилата не са важни в случая. Но пък така правят и услуга на Кубрат да се бие за титлата с по-лек противник.
    Успех Кобра!

    Коментиран от #14

  • 12 Черни Боби Свищов

    0 11 Отговор
    Тоя бек да дойде в Свищов да му напукам кофата

    Коментиран от #13

  • 13 Николай

    13 0 Отговор

    До коментар #12 от "Черни Боби Свищов":

    Внимавай какво си пожелаваш.
  • 14 Fenasi Kerim

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Дани Йорданов":

    Ами айде задай си въпроса защо е тази е злоба и защо 95% процента от коментарите са негативни за Кубрат. Не само тук, а и като цяло в интернет пространството и в обществото цари негативно мнение за този. Народа не греши!!!
  • 15 Tomy

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Всички които плюете Кубрат сте злобари!":

    Нямаме право на мнение ли, можем да си говорим каквото пожелаем, ако го смятате за грешно го докажете.
  • 16 Суджук

    2 1 Отговор
    Кви са Тея кобри,само Роки и тва е
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Zevs

    0 1 Отговор
    Бе голям смешник. И двамата биха го били като тупан!