10 Декември, 2019 12:36 1 308 2

Клоп за мача със Залцбург: Този мач е като финал, няма да играем за равен!

  • ливърпул-
  • ред бул залцбург-
  • шампионска лига-
  • клоп

''При нас винаги нещата се случват по трудния начин'', отбеляза германският наставник на Ливърпул

Клоп за мача със Залцбург: Този мач е като финал, няма да играем за равен! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

''Двубоят със Залцбург е като финал за Ливърпул'', това заяви мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп. Тази вечер Европейският клубен шампион гостува на Залцбург в последния си мач от груповата фаза в Шампионска лига. Ливърпул води в класирането на група Е с точка повече от втория Наполи и с три пред Залцбург, като и трите отбора имат шансове за продължаване следващата фаза.

"След равенството с Наполи миналия кръг вече знаехме, че ни предстои финал срещу Залцбург. При нас винаги нещата се случват по трудния начин. Не помня да сме класирали по-рано и просто да изиграем протоколен последен мач. Ясно е, че Залцбург се нуждае от задължителна победа и те ще играят с мисъл за победа, но това не е толкова лесно срещу Ливърпул. На нас ни трябва точка, но няма да играем за равенство", каза Клоп.

Срещата със Залцбург пропуска Адам Лалана, който се възстановява от контузия.

"Адам ще поднови тренировки в четвъртък. Не искаме да рискуваме с него", добави Юрген Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тайтаник

    0 1 Отговор
    Goodbay, Liverpool! See you the next year...
  • 2 До Тайтаник

    2 0 Отговор
    Гуд бай на теб!
    Само ЛИВЪРПУЛ !!!