10 Декември, 2019 13:21 1 470 5

Тервел Пулев преди мача си: Очаквам победа!

  • тервел пулев-
  • дешон уебстър-
  • пловдив-
  • зала колодрума

Българинът е уверен преди двубоя си с Дешон Уебстър

Тервел Пулев преди мача си: Очаквам победа! - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български боксьор в полутежка категория Тервел Пулев говори в предаването "Здравей, България" на Нова Телевизия. Той разказа за подготовката си за предстоящия бой с американеца Дешон Уебстър в зала "Колодрума" в Пловдив.

"Всичко е нормално, подготовката е в реда. Чувствам се нормално, добре. Вече сме в Пловдив. Проведохме няколко инициативи, включително направихме тренировка за деца. Не ни вълнува самият спорт, животът не свършва с бокса. На българите ни липсва да сме заедно'', отбеляза Тервел Пулев.

''Днес съм в пловдивската телевизия, после едно училище, съвместявам ги със спортния график. Тренировките са традиционни, често ме канят на такива срещи в училища с ученици'', добави по-малкият от братята Пулеви.

Нормално е да има закани и реплики, всеки идва, за да победи. Бих му казал: "Добре дошъл в България!". Очаквам да съм победител.

Битката със самия себе си. Всеки вътрешно се бори с една или друга позиция, едно или друго "аз".

Събудих се доста рано днес. Сега хапвах, но ще намаля хапването, защото наближава кантара. Разбира се, че срещам подкрепа. Не само брат ми, всички около мен. Мотивират ме.'', каза още Тервел Пулев.

''Коментирам с хората от екипа всички детайли, премисляме нещата по няколко пъти. Понякога се налага да взема решение в стотни от секундата. Не съм суеверен", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цирк Пулеви

    4 10 Отговор
    Дано падне боклука Пулев ,но мачът е купен
  • 2 Долу БГ

    4 7 Отговор
    Долу цирк Пулеви
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    как няма да е уверен
    брат му е купил мача
    и ще гледаме как се прави на мъж
    малкия пулев
  • 5 4545

    0 0 Отговор
    на кой канал ще го дават мача