Last news in Fakti

12 Декември, 2019 15:09 2 396 2

Дешон Уебстър се закани на Пулев

  • тервел пулев-
  • дешон уебстър-
  • бос-
  • босовдив
Дешон Уебстър се закани на Пулев - 1

Американецът Дешон Уебстър даде заявка, че ще покаже най-доброто от себе си срещу Тервел Пулев. Дългоочакваната среща за титлата на WBA International Cruiserweight на 14.12.2019 в зала Колодрума в Пловдив, която се очаква с голямо нетърпение от всички фенове на бокса в Бълагария.

Той му се закани официално: „Тервел, бъди готов!“, каза Уебстър още с пристигането си в Пловдив.

Победителят от срещата ще получи Интернационалната титла в полутежка категория на Световната боксова организация (WBA).

Американецът от Канзас Сити има 16 мача в професионалната си кариера, като равносметката е 12 победи, 2 загуби и 2 ремита. До равенствата 28-годишният Уебстър достига в най-скорошните си изяви на ринга, а пораженията допуска от все още непобедените Стивън Нелсън и Али Ахмедов.

С перфектен баланс е и Тервел Пулев, за когото мачът е под №15 като професионален боксьор. Очакванията сочат това да бъде най-тежкото препятствие пред българина досега. По време на мача в Пловдив участие ще има и Кубрат Пулев, който ще бъде секундант на своя брат.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 2 Отговор
    Аз мисля че нашето момче ще го изяде!
  • 2 Даббе

    1 1 Отговор
    Мачкай ти си Българин