15 Декември, 2019 20:54 1 687 0

Уейн Рууни: Мога да играя във Висшата лига

  • манчестър юнайтед-
  • евертън-
  • ди си юнайтед-
  • уейн рууни-
  • висша лига

Не е важно само да бягаш, а да използваш главата си, за да играеш

Уейн Рууни: Мога да играя във Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС


Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Евертън, както и доскорошен такъв на Ди Си Юнайтед, Уейн Рууни е убеден, че все още е способен да играе във Висшата лига. Както е известно, следващия месец 34-годишният футболист ще се присъедини към тима от Чемпиъншип Дарби Каунти, където ще е играещ треньор. За последно той игра в английския елит през сезон 2017/18 с екипа на “карамелите”.

“Още докато бях в Евертън чувствах, че мога да се справя във Висшата лига, но тогава други хора взимаха решенията за това. Сега амбицията ми е да върна Дарби обратно в Премиър лийг и дано там да изиграя своята роля за отбора. Райън Гигс игра във Висшата лига до края на трийсетте си години, а Гарет Бари твърди, че иска да го прави до 40 години. Важното е да разбираш футбола. Не е важно само да бягаш, а да използваш главата си, за да играеш. Понякога това не се забелязва, ако не бележиш достатъчно голове. С подходящия състав около мен аз все още мога да играя във Висшата лига. Участвал съм в елита с два отбора - Манчестър Юнайтед и Евертън. Дано Дарби Каунти е третият тим, с който да го сторя”, заяви Рууни.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА