Last news in Fakti

19 Декември, 2019 14:31 2 425 5

Моуриньо прави чистка от зимата

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • висша лига

В първия състав на Тотнъм в момента има 25 футболисти

Моуриньо прави чистка от зимата - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо планира да се избави от няколко играчи по време на зимния трансферен прозорец. Веднага щом оглави "шпорите" португалецът каза, че е доволен от отбора и не планира да купува играчи през януари.

Това обаче не означава, че Тотнъм няма да бъде активен на трансферния пазар през зимата. Според The Telegraph, Моуриньо възнамерява да направи състава си по-компактен.

Обикновено мениджърът предпочита да работи с 21 полеви играчи плюс вратарите. В първия състав на Тотнъм в момента има 25 футболисти. Моуриньо иска да има избор за всяка позиция, но не иска някой да се чувства и на практика да е дълбока резерва.

Сред футболистите, с които Моуриньо е готов да се раздели през януари са левия бек Дани Роуз и дефанзивния халф Виктор Уаниама. Португалецът най-вероятно ще продаде и Кристиан Ериксен, чийто договор изтича в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    5 5 Отговор
    Сега чичко Моу ще ги нагласи и тия чукове ли са тесли ли са хахахаха ще им направи няколко гръмки трансфера и другия сезон ще го освободят а на тия ще им плащат още 4-5г яки милиончета заплатки и Тотнъм е в 15 ти след една година !!!!!
  • 2 До Дидо

    6 1 Отговор
    Неграмотнико, чуковете са друг отбор и се казва Уест Хям,с тренер Пелегрини.
  • 3 ПЕНКО

    1 6 Отговор
    ГАДОСТИТЕ ВЪВ "ВИСШИЯ " ФУТБОЛ !!! ВСЕКИ ТАМ "ТАКА НАРЕЧЕН ТРЕНЬОР -НЕ ВИДЯЛ И НЕ Е ТРЕНИРАЛ ПОДРАСТВАЩ ФУТБОЛИСТ " - ПОЧВА РАБОТА С ЧИСТКА -ЗА ДА ИСКА ПАРИ ЗА ПОКУПКИ НА ФУТБОЛИСТИ ИЗГРАДЕНИ ОТ ИСТИНСКИ ТРЕНЬОРИ -НЕ ОТ МЕНИДЖЪРИ С ЕДИН УСПЕХ - ЗА МАУРИНЬО -ЛАЙНОТО Е ПОРТО / БЕЗ ДА Е ТРЕНИРАЛ НИТО ЕДНО ДЕТЕ В ОТБОРА / !!!!!!!!!!!!!!
  • 4 Night rider

    3 1 Отговор
    Пенко,това,че си прост не те оправдава да говориш глупости!Мауриньо е треньорът с най-много спечелени трофеи!Набий си го в празната кратуна и не се изказвай неподготвен!
  • 5 мърмориньо

    1 2 Отговор
    СЕГА ША ПАРКИРАМ ВЛАКА ПРЕД ВРАТАТА, ДА ВИДИМ КАК ША НИ ВКАРАТ ГОЛ