Last news in Fakti

19 Декември, 2019 09:05 1 161 0

Селекцията на ЦСКА - само от родното първенство

  • цска-
  • милош крушчич-
  • селекция

Самият треньор заяви, че клубът има поглед върху българския пазар

Селекцията на ЦСКА - само от родното първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич работи усилено по зимната селекция. Той е наблюдавал редица състезатели през последните два месеца, в които е начело на тима. Сърбинът е предоставил на ръководството и списък с желани футболисти, пише вестник "Тема Спорт".

Крушчич е гледал основно играчи от родното първенство, като вече доста имена бяха свързвани с преминаване на "Армията". Самият треньор заяви след двубоя с Дунав, че клубът има поглед върху българския пазар и привличането на Ахмед Ахмедов от русенци е именно в тази насока.

Сред споменаваните играчи са халфовете Родриго Енрике (Черно море) и Румен Руменов (Етър), бранителят Стивън Езе (Локо Пд), както и Родни Антуи и Уесли Ната (Царско село). Очакват се поне четирима нови играчи на "Армията" през зимата.

Иначе на този етап от "червените" все още няма официално съобщение дали Крушчич ще остане начело. По-скоро сърбинът ще продължи работата си като старши треньор и напролет. И неслучайно работи активно по селекцията, като вече е наблюдавал доста футболисти, които са му били предложени, а паралелно с това той сам е посочил играчи, които са му хванали окото и смята, че могат да са полезни на отбора.

Крушчич застана на кормилото на ЦСКА на 5 октомври, като беше обявено, че ще е начело до края на годината. Самият треньор заяви след двубоя с Дунав, че няма информация да се гласят промени в щаба. Той наследи на поста Люпко Петрович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА