Last news in Fakti

19 Декември, 2019 01:00 1 010 0

Анчелоти обмисля сериозно офертата на Евертън

  • анчелоти-
  • оферта-
  • заплата-
  • договор-
  • евертън-
  • мислене

Италианският специалист ще попадне в топ 3 на най-добре платените треньори в света, ако приеме

Анчелоти обмисля сериозно офертата на Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Карло Анчелоти обмисля дали да приеме офертата на Евертън за мениджър на клуба. След като бе уволнен от Наполи, италианският специалист имаше желание да си почива до лятото, но предложението на "карамелите" може да се окаже прекалено добро.

Вчера италианецът е бил в Лондон за преговори с английския клуб. Той е получил оферта за 4-годишен договор, който би го поставил в топ 3 на най-добре платените треньори в света. Анчелоти бил готов да приеме, но само при положение, че получи уверения във възможността да изгради добър отбор следващите няколко години. От Евертън пък били готови да му осигурят нужните ресурси и свобода да гради тим за бъдещето.

Последните две седмици "карамелите" преговаряха с редица кандидати за заместник на Марко Силва, но Анчелоти е най-желаният от ръководството. Сред треньорите, които минаха на "Гудисън Парк" за разговори, бяха Унай Емери, Дейвид Мойс и Микел Артета, който е искан и от Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА